Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Brazyliski CA

jakislogiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem dziś brazyliskiego ca zrobiłem konto dobra ładnie odpalam combata patchuje się ok , resetuje kompa (wcześniej też nie działał) i klikam i gdy pisze version checking , wyskakuje mi taki błąd , "can not connect to the server. please try again or visit (link do stronki) error code =2, 10060" mam jak coś jeszcze combat arms eu.

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

Jeśli masz ten błąd na Brazylijskim jak i na EU to masz coś z łączem. Zadzwoń do dostawcy, że np. nie możesz się połączyć z żadną grą i możesz tylko przeglądać "internet".

Opublikowano

Combatarms EU ładnie mi chodzi wszystko mi ładnie działa , tylko te brazylyiskie ca. nie

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

No to jeśli brazylijskie ci nie działa to może mają jakiegoś upa. (Brazylijski jest zacofany hohoho era kamienia łupanego...)

Opublikowano

Żeby grać w brazylijskie CA musisz zmienić IP na brazylijskie lub amerykańskie, inaczej nie będzie działać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...