Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Szybki & Efektowny Zarobek na Balmorze.

SilvEx™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

W tym Tutoiralu przedstawię wam sposób zarobku na low lvl'ach , na dość popularnym serwerze , którym jest BalmoraMT2. . .

Koniec tego pisania , czas przejść do sedna sprawy ...

~Po pierwsze potrzebujemy postać , polecam wojownika body , lvl ~20

~Gildie do której bedziemy mogli wpłacać exp

~Dobre eq.

~Aure Miecza na min. m1.

Sposób...

Kamienie Duchowe na tym serwerze b.często dropią , więc na nich się na początku skupimy , chodzą one po ~9kk , więc za kilka Kamoli możemy zakupić porządne eq dla naszej głównej postaci!

Kamienie Duchowe Dropią z wszystkich Best.'ów , tzn.

-Best.Maniak

-Best.Specjalista

-Best.Kapitan

-Best.łucznik

-Best. Żołnierz

Możemy ich znaleźć w m2 oraz w Dolinie...

Ok. Co 2 Best. to kamol <3. (mogę się mylić...)

~~

Podczas niszczenia metinów , może nam również lotnąć Kamien Duchowy , najlepiej one dropią w m2 ... Również może nam lotnąć jakieś drogocenne KU jak i KD . :)

Sposób ten jest prosty , szybki i efektowny , w ciągu dnia możemy zdobyć dobre eq. :)

Mam nadzieję , że Tutorial , komuś się przyda...

Również Liczę , że docenicie moją prace,

którą włożyłem w napisanie tego Tutka, komentarzem.

:)

©

Opublikowano

Popraw na dropią. Dropiom czyli jakaś grupa dropi. Zarabiać można także na dużo innych sposobów, ten jest najgorszy akurat. :) Z jednego DC mam ponad 200kk.

Opublikowano

Kazdy gra wg własnych upodobnan. gralem tez tam. wbilem 20 lvl, 8kk znudzilo mi sie..

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

@REF

@Up poprawione. ;x ...

Ps. Nie musisz od razu wyskakiwać z Tekstem "Naucz się pisać" ... :x

Ps2.(Do up'a) Musisz offtopować w temacie? Możesz to napisać na Pw . :)

Opublikowano

Kiedy dasz EDITA i powiesz co i jak z bossami ? ...

a i co 2 best kamol ? no ogarnij ... zalezy od szczescia mialem 2x drop przez 2h 1 kamol polecial a bilem caly czas besty bo nikogo nie bylo :)

rekawica sie skonczyla 2 kamole polecialy w ciagu 1min ..

i nie wiem po co dajesz Kolorki/ Czcionke w postach . nie mysl ze cos mam do ciebie ale najlepiejby bylo jakbys pisalo jak Czlowiek.

Edit: :) to piszemy dalej blady ...

bledy ktore miales poprawic nie sa poprawione nadal pisze " dropiom " wiec to swiadczy o czyms :) no ale nie bede mowil co :)

Kamienie Duchowe w m2 i to jeszcze najlepiej ? hehehehe nie no grubo ... bylem okolo 7h ( No Life ) w M2 na metkach polecialy 2 kamole i to wedlug ciebie jest Najlepiej ? pzdr

Najlepiej Kamole leca z metkow w Red Lesie .. no ale pewnie nie wiedziales :)

+++

Mogles dodac ze gdy KD +0 , +1 , +2 poleci z metka mozemy je zostawic a gdy wbijemy 40 lvl mozemy je wymienic na Peleryny Mestwa ...

a gdy poleci kd +3 , +4 jedziemy do Doliny na Spot ezotow w Chunjo ( Lewy Dolny Rog mapy ) i ulepszamy KD do +5 po czym jest 100x lepszy zarobek :)

np. Kd Defa +5 = 20kk +

Woja +5 = 20kk+

masz 2x kd +5 i juz masz gruba kase :)

Pozdrawiam , Mam nadzieje ze poprawisz bledy

a .. i ladniej poradnikby wygladal jakbys dodal Obrazki BESTOW :)

Opublikowano

Kurwa... Przepraszam ale inaczej tego już nie mogę określić , jak na ~20lvl'u chcesz ubić Metki w czer, lesie..? Tut jest na LOW lvl'e...

Miałem zamiar dodać obrazki , lecz ... a to już moja sprawa czemu nie dodałem ^^.

Co do tych błędów z "dropiom" juz wszystkie poprawione , po prostu nie zauważyłem tych pozostałych 2 ... (lol... :D)

Opublikowano

Ja zarabiałem na wędkowaniu (jak jeszcze wędka była na 30lv)

A co do bestow kiedyś dropilo co 2 best kamol

jednak niedawno zmniejszyli ich drop.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Kurwa... Przepraszam ale inaczej tego już nie mogę określić , jak na ~20lvl'u chcesz ubić Metki w czer, lesie..? Tut jest na LOW lvl'e...

Miałem zamiar dodać obrazki , lecz ... a to już moja sprawa czemu nie dodałem ^^.

Co do tych błędów z "dropiom" juz wszystkie poprawione , po prostu nie zauważyłem tych pozostałych 2 ... (lol... :D)

to powiedz mi .. po UJa napisales ze w m2 najelpszy drop kamoli ??? to co kurwa mam pojechac 99 lvl do m2 =? ogar.

Obrazkow nie dodales bo pewnie nie umieksz Skopiowac URL i nie wiesz skad :) wiem to bo pokazales swoja PRO ELO pisownie ;>

Opublikowano

Kurwa .. Nie mogę ... Wiesz co to low lvl? Widać , że nie , więc już Ci tłumacze MAŁY LVL , i jest napisane , że trzeba mieć postać lvl ~20...

A ty kurwa , zabawny jesteś .. Ciągle się czepiasz 1 słowa , każdy popełnia błędy ...

Poducz się ang. ,ew. wejdź w translator i sb. wpisz tam low ... To Ci może troszkę się rozjaśni w mózgownicy .

62da4b96d42e1c820f8da5bd0f2afa5b.jpg?1316101296

Prosz , jak widać umiem dodać obrazek . :*

Opublikowano

hahaahh obrazek z bledem :) pozdrawiam .. nawet nie umiesz korzystac z google dac dziecia internet...

wiem co to LOW LVL pamietaj ja to nie ty ;* najlepsze to jest u ciebie ze co jeden wyraz to przecinek pozdro ...

a ze na metki trzeba miec 20 lvl to chu* mnie interesuje bo jak napisales

TAM DROPIOM NAJLEPIEJ
Opublikowano

Up,

Grr.. Skończ.

Ładny poradnik, grałem na balmorze.. więcej na to coś nie wrócę.

no dobrze skoncze ale tez popatrz na jego zachowanie jak pokazesz ze sie myli .. a poprzednik poradniku tez zaczol odwalac a takich poradnikow bylo full to on i tak wie lepiej ze takiego jeszcze nie bylo . wiecej nie mam nic do powiedzenia

do Autora tematu jesli cos dalej cie boli zapraszam pw

do Moda : Sory za lekki spam w tym temacie :)

Opublikowano

@up

Mówisz o mojej ortografii popatrz na sw.

no dobrze skoncze ale tez popatrz na jego zachowanie jak pokazesz ze sie myli .. a poprzednik poradniku tez zaczol odwalac a takich poradnikow bylo full to on i tak wie lepiej ze takiego jeszcze nie bylo . wiecej nie mam nic do powiedzenia

do Autora tematu jesli cos dalej cie boli zapraszam pw

do Moda : Sory za lekki spam w tym temacie :)

Możesz już skończyć spamić w tym temacie . :)?

Opublikowano

Moim zdaniem tut lipa ...

Dodaj zarobek na 65-75lv metki 70lv ( morderstwa ) kd +3 i kamyki duchowe .

I Świetny i szybko zarobek . To 30-50lv Bić hae-tae z niego lecą perly , małże i kamyki bardzo często :D

sasawf.png

Opublikowano

Sorry za krytykę, ale IMO tut beznadziejny. Całość bym mógł opisać 1 zdaniem - idź wbij xx lvl i wydrop kamienie duchowe. Teraz czekamy na taki sam poradnik z tym, że - wbij 35lvl i bij metiny w m2 z konia bojowego. Mówcie co chcecie, ale jak dla mnie jakość tutoriali na MPC spada.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...