Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi][Creative]OptiCraft 1.2.3

tygrys210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

chce dzis was zaprosic na nowy serwer creative ponad 600 dzialek 30 slotow

on codziennie od 15 do 21 w weekendy od 9 do 21

komputer to hp xw6400 procesor dwa qwady 2.33 GHz 10 GBRam internet 20 MB

sieci hamachi

od OptiCraft-01 do OptiCraft-20

haslo 123

ip 5.18.68.251

Zapraszam

by wejsc do gry i sie zarejstrowac piszcie /register haslo powtorzhaslo

Opublikowano

Nie wiem czy warto wam tracić czas na logowanie się do hamachi ;D Administracja, jeśli tak to mogę nazwać, do du**. Inaczej tego się nie da określić ;D Wielcy dorośli za kilka przekleństw na serverze. Za poprawianie ich błędów w pisowni dostałem bana "spier*****", a było ich wiele.

Tak więc nie polecam servera, nie warto na niego wchodzić. Dziękuję, dobranoc.

Wiktor1407

Opublikowano

Cos zlego? Mozesz mi powiedziec co zlego? ;D Za to że skomentowałem kicka "Szczeniaku zachowuj się". A ten kick był za to, że ciebie poprawiałem, bo nie oszukujmy się, twoja ortografia razi po oczach. Tak czy inaczej, dostałem go niesłusznie. A wgl grajcie sobie, banujcie każdego. Długo tak nie pociągniecie.

Opublikowano

nastepny zaraz da tu cos zlego dalem mu bana bo mysallem ze cos zrobil potem unbana ale na jego mjejsce dalem nowego kidmoda zaufanego a on teraz ebndzie zle pisal o serwie

Opublikowano

Jasnee

Opiszę wam wszystkich:

Ramzes admin:Przeklina nie pomaga nie odzywa się i składa winne na każdego tylko nie on

tygrys: odrazu jak jego kochany Ramzes mu powie to to zrobi

Wczoraj: inni gracze też widziałem co pisali o nich ale nie będę tu tego pisał

Wiktor: Tylko powiedział żeby poprawił otro a Tygrys urażoną dumą bana mu dał żal serw dnoo

Serwer Dno nie polecam Admini nie pomagają i przeklinają bez kultury -_- nie polecam pa

Opublikowano

Bym wbił ale 15 komentarzy to tygrysa [ na mpc ] Ortografia Super , Widać po komentarzach

PS: Nie wbije :P

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Serwer dnoo!!

Wchodze na hamacji pytam czy serw on a GA nie odpisuje ,,.:cwel:."

Zapraszam do odsłuchania utworu w wykonaniu naszego zespołu

Weekend - Za każdą chwilę z tobą :

Opublikowano

bylem na drodze krzyzowej to jak mailem odpisac ale byl on bo byli inni admini ja terz mam wlasne zycie a pozatym ze ortografia salbo to nic wiecej a nikomu nie usunolem dzialek tyko wlasnei pzrez ciebie kspian byla cofka bo dales komus cuba na cale miasto a tamten zalal je lawom no to trzeba bylo

jak chcecei to moeg zrobic by kazdy mail op by wszsycy se niszczyli i tez moeg dobzre pisac ale czy taki serwer wam bendzie sie podobal gdzie nawzajem bendziecie rozwalali zeczy i wlasnei pzrez kaspina nikomu NIE DAJE RANGi podziekujcie mu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...