Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Łowienie ryb na fishbocie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nurtuje mnie jedna sprawa, albowiem odpalam codziennie sobie fishbota na dwie postacie, tj. na 45 lvl, który jest wyposażony w wędkę +4, oraz świeżo wbity "noobski char" 30 lvl z wedką +1.

I tutaj jest taka dziwna sprawa, bo np. po 2h ten 30 lvl z wedką +1(specjalnie nie ulepszam) złowił np 150 rybek, a ten 45lvl złowił mniej niż 100. Nie wiem czym jest to spowodowane..

Czy na łowienie ryb wpływa ulepszenie wędki, ranga etc.? Dodam, że ten 30 lvl notorycznie, czyli od około 5 dni łowi zawsze kilkanaście więcej.. Fishdelay jest taki jak ma być.

Weteran
Opublikowano

Lepsze wędki łowią lepsze rzeczy, ale mało ryb.

Najlepiej łowić wędką +1 na czasie 2700ms

1329036830-U154499.png
Uczeń
Opublikowano

Tak mówili koledzy wyzej, moim zdaniem im mniejszy plus wedki tym lepiej na fb. Czasy 2700 - 2850 mozna ustawiac. jest to wartosc optymalna.

Opublikowano

Też tak miałem, wędka z większym + łowiła mi rzadkie ryby, typu okoń. A ta +0/1 masę karasi i mandaryn, a to z nich chyba najczęściej lecą małże ;]

Obraziłeś mnie przez sen to, przeprosisz gdy się zbudzisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...