Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMOC] Nie pamiętam hasła do e-maila.

bulafilip5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Kolega dał mi ostatnio swoje stare konto chyba 45lv+ tylko, że jest e-mail i nie znam do niego hasła. Na gamersfirst normalnie sie loguje, ale pisze, że hasło trzeba zmienicić i na e-maila link przychodzi. Ma ktoś pomyśł jak to zrobić ponieważ bardzo zależy mi na tym koncie. Poczta jest na WP. Jak uda mi sie zmienić hasło dam premke na 3 dni gold lub promo na cx4 storm oraz like :)

nie reklamujemy stron.

Opublikowano

kolego jak sie nie myle mozesz zmienic adres email na stronie gamersfirst ;d w zakladce account change adress email czy cos takiego powinno to pomoc ;d tak jak mowilem logujesz sie na G1 klikasz swoj nic w zakladce acoount nastepnie na srodku masz postac i twoje dane klikasz gamersfirs profile pod password to masz. nastepnie pod miniaturka avatarem jak zwal tak zwal masz adres email i obok odnosnik edit ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Konto po zalogowaniu na gamersfirst od razu ma podany e-mail. Nie da sie nic na nim robic. Jedynym rozwiazaniem jest wejść na maila tylko jest on na WP

nie reklamujemy stron.

Opublikowano

Napisałem do administracji to powiedzieli, że konto zbanowane, a żeby odbanować trzeba znać hasło i do nich zadzwonić.

Jak by chciał ktoś sie wymienić mam 45 i 38 do wymiany. Bez maila moge dać screen'a z tego co mi napisali od WP

nie reklamujemy stron.

Opublikowano

no to przynajmniej wiesz gdzie stoisz w takim wypadku jest napisanie ticketa do g1 z innego konta zeby na tym 45 zmienili ci email oczywiscie musisz podac powody dlaczego i udowodnic ze konto jest twoje jak chcesz moge ci pomoc z tym ticketem i napisac wzor na odpowiedz od nich bedziesz czekal 3-4 dni to jedyne wyjscie i prawie na 100 % pewne ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Dear G1
I have big problem with my email on gamersfirst account( tu wpisz nazwe konta) my email was delated i don't have internet
some times and now i must change my password on that account. My email is (tu wpisz stary email ten zablokowany)
If you can please change my email on (tu wpisz nowy email) this is my active email.
My account login is (login na na gamersfirst)
My password is ( xxxx haslo)
My player name is(tu wpisz nazwe z gry)
If you want more informations on my account please re-wrote on (tu wpisz nowy email)
Regards (tu wpisz swoj login)

tak ticket powinien wygladac jezeli jest cos w nim zle to jakis moderator lub uzytkownik napewno mnie poprawi zreszta dla pewnosci sie zapytam zaraz kogos ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Czekam dalej dzisiaj o 16 bedzie 2 dzień, ale nie wiem czy w soboty i niedziele tam coś robią ;) CX zaklepane dla ciebie jak coś

nie reklamujemy stron.

Opublikowano

caly czas musi ktos to czytac za to placa im ;d albo jak nie odpowiedza to moze od razu zmienili bez powiadomienia warto sprawdzic ;d

1322392946-U421083.jpg
Opublikowano

Jeszcze sie nie odzywali ale myśle, że to nie wypali bo są to takie informacje, które każdy jak zaloguje sie na koncie to może o nich wiedzieć. Ale nadal mam nadzieje. Jak jutro nie zmienią to pisze dalej :D

nie reklamujemy stron.

Opublikowano

to wyslij dzisiaj im kolenego ticketa ze juz im pisales i zamiesc w nim dane tego konta 45 lvl jak pamietasz ile bylo dinarow na nim czy cos w koncu musza sie odezwac ;d

1322392946-U421083.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...