Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chomik - marihuana

xbravee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie :D Może zdechnąć chomik, gdy będę palić marihuane przez bongo obok niego?

Wiem, że bezsensowny temat, ale nie chcę, żeby zdechł - jest zajebisty xD

@

Pytałem się o chomika, nie chciałem wiedzieć, że jestem "idiota" itp. tak to możecie mówić do siebie, nie znacie mnie, więc się nie wypowiadajcie.

Opublikowano

Masz wypowiedz speca ahahahha

Lojtas rozumiem ze jestes pewnie lekarzem z doktoratem ? :D

oczywiscie ze nie i nie ^^

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

jesteś tak głupi jak ten temat, w głowie masz nasrane zamiast mózgu i z takmi tematami z forum wypierdalaj.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Przyjemne dla niego to nie będzie, no chyba że mu się wkręci :D

Ps: podobno szkodzi, nie mi to oceniać tylko doktorkom

Opublikowano

jesteś tak głupi jak ten temat, w głowie masz nasrane zamiast mózgu i z takmi tematami z forum wypierdalaj.

... (brak słów) ...

@Topic

Raczej nie powinien, ale wszystko może się zdarzyć :)

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Pofjem jetno ić kóp se muzk . Bo jednej dawce będziesz leżał jak ten twój chomik .

Wiesz, ja nie jestem Ty, że po 0.25g leże, a jeśli tak to dobrze, lepiej się spalić 0.25g niż 1.5g, bo mniej kasy Ci zleci :*

Wszyscy co mi pomogli dostali LIKE :)

Opublikowano

Wkręcaj się dalej chce cię zobaczyć jako warzywo nie mogące żyć bez następnej działki :* pozdrowienia.

//Nie spamuj.

mjwpat.png

Opublikowano

@Up

Nic nie wnosisz do tematu, to po co piszesz?

Nie jestem uzależniony :*

PS: Czy ja w ogóle powiedziałem, że pale? Pytam się czy marihuana szkodzi chomikowi :)

@

Pytam się, bo nie wiem, a może ktoś z Was wie :)

Opublikowano

Kur wa, skąd mamy wiedzieć czy chomik od tego smrodu nie fyrtnie na brzuch ? ^^

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Nie badali tego naukowo , jeśli szkoda Ci chomika to lepiej nie robić przy nim tego.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Nie pytaj się na tym forum. Zaraz się zleci banda dzieciarni po 12 lat, będą się chwalić że jebali z bongosa ostro pizda była... A tak naprawdę nawet bletki w ustach nie trzymali. Albo jest druga opcja, przyjdzie ci debil i będzie pisał takie posty:

Po1-Nie pal tego gówna

Po2-Niebezpieczne jest to dla ciebie i twego otoczenia!

A tak ode mnie, to nie zdechnie, dym unosi się do góry, jak chomik stoi na ziemi to ma przewiew zimnego powietrza. A jak się już tak boisz o futrzaka, to uchylaj okno w drugim pokoju.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Kurwa stary jak byłem w iraku to chodowałem Szczury do walki to paliłem haszysz z nimi i latały skejasz akcje?

Wysyłam Zaproszenia na lockerz pisac PW Email

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...