Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion] Tym razem Mag ?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ponownie

;)

2.png

Posiadam: 5,2k IP

Zależy mi na: AP

Preferuję: Otwarty na propozycje. ; )

[/center]

Ogólnie gra Annie to już przeżytek i co raz to mniej bawi mnie jej niby 'Duży' DMG...

Chcę oprócz Champa z poprzedniego tematu w stylu Fast Attack zakupić jeszcze dobrego Maga.

Nie preferuję na razie żadnego bohatera ale na oku mam na przykład: Teemo, LeBlanc, Karhus.

Podsyłajcie swoje propozycje i dodawajcie chociaż jedno konkretne zdanie o danym Championie.

Za odpowiedzi daję Lajki ! :P :P

PS: Champy za 6,3k również mi odpowiadają, dozbieranie tylu IP to nie problem. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

Polecam ci xeratha, bardzo ogromny zasięg z skilli gdy użyje W, kozak DMG, jako mag ma dobre survi (pasyw zamieniający 15% ap na armor), ulti można użyć aż TRZY razy a także mi się on nie nudzi.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

Polecam:

Swain- jak to up powiedział :D

Malzahar- Fajny caster, jak dla mnie miodzio mid

Xerath- z tym że teraz ftp;/

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi :P :P każdy łapie Lajka :D

A co do Xeratha... każdy nim ma 0/15/5 przykładowo :D :D i to co rozgrywkę...

Trzeba go jakoś ogarniać czy jednak stał się nieco słabszy ? :P

E9mwj60.png
Opublikowano

Mój kolega gra Xerathem i staty co mecz 20/1/10 coś około (zawsze ponad 20 killi nigdy nie więcej niż 5 dedów i asyst od 10 do 50).

Więc jak ogarniesz to jesteś koxu.

Opublikowano

Potrzeba czasu, aż ogarnie się Xerath'a. Jeżeli jednak nie chcesz go kupić polecam Ci Ahri (system ucieczki i gonienia, atakowanie kilku celów na raz co podczas TF super się sprawdza, spell vamp z pasywa) lub Cassiopeia (trucizna na wszystkie cele, miazga podczas TF, mega DMG z małym cooldown'em, ulti przydatne podczas TF), ale te postacie również trzeba ogarnąć. Trzeba czasu i cierpliwości.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Swain ? Jak ograniesz to nie ma na ciebie żadnej kontry. Sam go mam i mida nim przegrywam bardzo ale to bardzo rzadko.

Fiddel ? Jest dobry, ale moim zdaniem są lepsi od niego.

Co do LB- wbijasz 6 i każdy przed tobą klęka.Jednak w TF jest ona mało przydatna ponieważ jest to solo nuker, wywalisz combo w gościa i uciekaj bo nic nie zrobisz.

Opublikowano

Na swain wystarczy cc + ignite

Lb na late game zabije albo zostanie zabita

Xerath na poczatku jest lekko ciezki ,ale naprawde fajny nuker gdzie jego zasieg jest rewelacyjny + srednio uzyteczny pasyw(za malo daje na early/mid na late to wiekszosc ma last whispera z ad carry)

Mi sie spodobal ostatnio victor bardzo ale to bardzo pozadny nuker z mega dmg'em E i R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...