Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Gotowy Serwer Minecraft1.2.3 By Maurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OMG.

Temat zrobiony na odwal. To dopiero twój pierwszy post, więc boję się wogóle sciągać. Popracuj nad wyglądem tej prezentacji, bo to aż odstrasza -.-

Opublikowano

..PS .Wszelkie Prawa Zastrzeżone !!

WTF ?! Zrozumiałeś co powiedziałeś ? Mówisz, że masz prawa autorskie do plików serwerowych i pluginów... Zastanów się trochę...

A co do reszty to nie komentuje.....

Opublikowano

po 1. nie ściągne nie ufam CI i nawet jak poprawisz prezke tych plików nie zaufam! jesteś takim człowiekiem na pierwszy rzut oka który ma to wszystko gdzieś, i powie " dałem wam i jeszcze wam źle " nie chce Cię tym urazić ale tak właśnie o tobie myślę...

2qm2rty.jpg

Sygna Wykonana Przeze mnie!

Opublikowano

może byś dodał jakiś spis pluginów i oczywiście skana popraw tą dużą czcionkę i napisz lepszą prezentację ;)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

super nie dosc ze pewnie wirusy to platny downlload -.-

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...