Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Kolega nie może się połączyc na serva nie wiem co sie dzieje !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kolega nie może się do mnie połączyć na server nie wiem co jest wcześniej działał, na następny dzień już nie działa. Zapora wyłączona antywirus też, spolszczenie dobre portmap odpalony, dodam, że PortMapa włączałem po zalogowaniu do bazy i wpisaniu ifconfig i /etc... wcześniej działało, czytałem też, że może być to wina hamahi. Jakie polecacie ? U kolegi jest cały czas zostaniesz połączony...

Mój szef zawsze powiadał - Zgolić jaja i do przedszkola :)

Opublikowano

Właśnie gdy podasz jakiego masz Windowsa zapewne sprawe to załatwi ;x

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Mam windowsa 32 bitowego, wcześniej działało dobrze i edytowałem pliki tzn zmieniałem wartości dmg broni i się zje****, w bazie żaden błąd nie wyskoczył. ale kolega ma zostaniesz połączony z serverem. Zrobiłem server od nowa nie edytowałem nic i dalej nie działa. Wcześniej tak miałem to zainstalowałem wszystko od nowa ( hamahi, virtuala, navicata ) i zaczęło działać. Może to wina hamahi, która wersja najlepsza jest. Ja mam ta:

http://www.instalki....2p/Hamachi.html

P.S macie może pliki englisch spolszczone bo nie mogę znaleść

Opublikowano

Refresh

Kurde no nie wiem co jest zrobiłem server od nowa, wyłączyłem go, włączam od nowa i już kolega nie może zalogować. Powiedzcie mi kiedy dokładnie włączac portmapa, zrobiłem po zalogowaniu do bazy i wpisaniu /etc...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...