Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapa - Nemiexis HQ

Wykonanie - 1 osoba

Misja - zabić droida

combatarms85t.jpg

Gdy zostaniecie sami na mapce od razu biegnijcie do windy skąd rozpoczynaliście poziom, kucnijcie w to miejsce jak na zdjęciu i nawalajcie w droida.

Droid nie będzie zabierał wam HP jedynie te ninje (boty) moga wam coś zrobić, więc trzeba na nie uważać.

Trik jest nieopłacalny kiedy oprócz Ciebie na mapce ktoś jeszcze żyje...

combatarms90w.jpg

A tu macie jeszcze 1 trik gdy droid jest pośrodku, też nas tu nie może trafić, tylko trzeba kucnąć tak jak ja, żeby słup był pośrodku :P

Dziedzięki i pozdro !

Wrrr

76561198090890807.png

Opublikowano

Jedyny minus tego triku jest taki, że jak się nam skończy tam ammo to musimy z tamtąd wyjść a jak już wyjdziemy droid nas dopada, chyba że ma się speca..

76561198090890807.png

Opublikowano

Gdzieś to widziałem.

Testowałeś czy da radę na specu, bo jeśli tak to może nawet kupię.

Da rade nawet bez speca xD

A tu macie jeszcze 1 trik gdy droid jest pośrodku, też nas tu nie może trafić, tylko trzeba kucnąć tak jak ja, żeby słup był po śodku :P

combatarms90w.jpg

76561198090890807.png

Opublikowano

Ja używam jeszcze innego tricku, chociaż nie wiem czy można to tak nazwać. Jeśli lubicie grać na najwyższym poziomie tego budynku, to gdy nikogo nie ma na górze a droid się "zrespi" lub zmieni cel na ciebie, wystarczy zejść na schody (ale nie na sam dół tylko wystarczy na nie stanąć tak żeby był widok na droida od góry) i ew. kucnąć żeby czasem z rakiety nie uwalił, jeśli wtedy nikogo nie ma na górze to on zlatuje na niższe poziomy, póki nie ubije tych na niższych lub oni nie wejdą na górę do cb nie ma się o co martwić. Masz wtedy praktycznie 100% safe, czasami wychodzą 2 boty ale tak to jest na każdym poziomie, zagroźeniee nikłe a amma dostarczają. Oczywiście nie poskutkuje jeśli zostaniesz sam.

A co do tego słupa to muszę wypróbować, więc na pewno mi się przyda ;)

Specjalista
Opublikowano

w przypadku tego 2, to jak zacznie miotać rakietami to szybko Cie stamtąd wykurzy :P

ogarniał ktoś czy są reporty za tego pierwszego?

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Jak by rakiety mnie tam trafiały to bym tu tego nie dawał...

Chłopie ja tak gram i rakieta mnie jeszcze nie trafiła, wszystkie idą w ten słup..

76561198090890807.png

Opublikowano

Do jego wykonania są potrzebne 2 osoby

1. Obie osoby wchodzą do windy (tak jak Wrrr opisał w swoim tucie bot nie zadaje nam w tym miejscu obrażen ^^)

2. Jedna z osób wychodzi i idzie piętro wyżej (jeśli bot zacznie atakować wychodzącą osobą to się zmieńcie), a druga ustawia się tak jak na zdjęciu

combatarms85t.jpg

SS by Wrrr (pozwoliłem sobie zapożyczyć :) jeśli nie mogę to napisz, a zmienię :P)

3. Ta dam, właśnie zbugowaliście DREAD'a, teraz będzie strzelał tylko do tego w windzie i nikt z was nie odniesie obrażeń ^^

Chyba da się wykorzystać tego buga też w 3 osoby, ale pewności nie mam (jeśli później będą goście z mojego clanu to może nagram filmik jak to zrobić)

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Moim zdaniem to nawet nie jest Bug, bo jeżeli ta osoba wyjdzie z windy to on będzie normalnie latał a nie zostanie w tym miejscu. Już bardziej się chyba opłaca zrobić tak jak Wrrr napisał, na to samo wyjdzie.

Opublikowano

To jest bug, gdyż standardowo DREAD wybiera losowego gracza i zmienia piętra, gdy ktoś jest w windzie taka możliwość "zostaje mu odebrana", a poza tym stwierdzenie, że nawet bardziej opłaca się tamto (choć to jest minimalnie ulepszone), a za moment, że wyjdzie na to samo nie są ze sobą trochę sprzeczne ?? :P

Ten spsób jest po prostu, na chwilę, gdy zostanie 2 graczy tak podsumowując ^^

Specjalista
Opublikowano

ta? a co z rakietami? DREAD nie raz strzelał jak byłem w windzie (siedziałem na aidach)

a nagle rakiety poszly i rozwalil mi aidy i objechal hp do 50

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Na to jedyny sposób jest taki, że nie rozwalasz szyb i w windzie siedzisz nie strzelając :P

Strzela tylko ten wyżej ^^ no chyba, że DREAD rozwali, no jak widać na to chyba nie ma sposobu, ale jak strzela pociskami to nie dostaniesz :D

@EDIT

Możesz też wejść głębiej do windy i wtedy możesz nie dostawać dmg, a bot będzie strzelał po ścienie ;p

Opublikowano

ta? a co z rakietami? DREAD nie raz strzelał jak byłem w windzie (siedziałem na aidach)

a nagle rakiety poszly i rozwalil mi aidy i objechal hp do 50

Jak zobaczysz że droid jest na czerwono to się cofasz w głąb windy.

76561198090890807.png

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Cwane ;)

Nawet przydatne co dla nie których.

Daj filmik i bd git.

Opublikowano

tylko ze na 8 ludzi jest 8 robotow wiec kiedy ci sie to przyda

No np. obydwoje podlatują do najbliższego, żeby szybko mieć robota. Jak nie podlecą jednocześnie, to drugi już ma gorzej bo wezną mu inne roboty.

A co do buga, to zaraz jak wyszedł 5-shot nawet kilkanaście razy do teraz się tak "zbugowałem". Na platku mało przydatne bo roboty zostawiają.

Opublikowano

Jak to weszło to grałem w ten czas na CA NA i tam właśnie mi się to przytrafiło i cisnąłem beke z Amerykaninem.

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...