Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie moby

sebi774

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram w Metin5 bije sobie na atlantydzie moby i nagle widze 15lv ze śmiercionośnym który zabija 92lv (?????????) Jak można ubrać śmiercionośny od tak małego lv i jak tak mocno walić!!!??? Pomocy.

Opublikowano

Pewnie broń jest zbugowana i można ją założyć na małym lvl. A z tym expem to miał dobre eq i tyle. :)

Opublikowano

Są takie serwery jak NexusMt2,XenoxMt2 itd. gdzie są bardzo dobre bronie od 1lv. i robimy z nich epiki możliwe ,że to było właśnie to ;)

Jeżeli nie to po prostu zwykły bug lub lag może miał 115lv ;x

Nie gram tam więc nie za specjalnie pomogę

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Opublikowano

Też to pare razy widziałem ale to zwykły bug jak kolega wyżej pisze albo jakieś czary...Sam tego nie rozumiem, może jakiś client ? Mod ? Ale to chyba od plików serverowych zależy.

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

To pytanie już skieruj do gracza w grze lub napisz w prezentacji serwera. Może na kamer modzie tak się da.

Opublikowano

Widziałem podobną rzecz na Chinamt2, 1 lv leciał z hwangiem więc jest bug / lag serwera.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Czasami, to nie są bugi na serwerze.

Poprostu, mają na owym serwerze ustawione, że tą broń można załozyć od danego lvla, więc wg mnie to żaden bug.

Aczkolwiek, autor tematu napisał metin5. Tam to nie wiem, lecz jak tam grałem, to olimpa można założyć od 1 lv, więc nie wiem ;p

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

Żaden gracz mi nie odpowiada jak się go zapytam jak się buguje. A i jeszcze jedno olimpa możesz ubrać od 75lv nie da się na mniejszy tak samo z śmiercionośnym.

Bardzo chciałbym sobię zbugować jakąś broń.

Opublikowano

Próbuj przez moda może.Lub nie wiem jak ...Ale widziałem parę razy takie rzeczy ,lecz najczęściej to jakieś dropy postaci dlatego mają już gotową broń na start.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...