Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ja pierdziele kupić czy nie

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrząc na twoje bronie dochodzę do wniosku, że nie potrzebne ci są bronie z dzisiejszej oferty dnia. Masz dobre bronie, a kupując dzisiejszą ofertę, tylko byś wydał niepotrzebnie prawie 6k fundsów.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Ja nie wiem czy kupic. Co waszym zdaniem fajniejsze super szwajcar czy elita m294 1 klasy? m249 czy ten szwajcar daleki? nie wiem czy kupic mam drakes fire. wiec te szwajcary by sie przydaly ale ten sredni szwajcar i te shotguny chyba niet i bazooka by sie przydala. Wiec nie wiem kupic czy nie???

Opublikowano

Ja nie wiem czy kupic. Co waszym zdaniem fajniejsze super szwajcar czy elita m294 1 klasy? m249 czy ten szwajcar daleki? nie wiem czy kupic mam drakes fire. wiec te szwajcary by sie przydaly ale ten sredni szwajcar i te shotguny chyba niet i bazooka by sie przydala. Wiec nie wiem kupic czy nie???

1. Super Szwajcar Ci wystarczy.

2. Daleki Szwajcar, co to ?

3. DF na wielu liczących się serwerach jest zakazane, standardowa bazooka wystarczy.

4. Jakie szwajcary ? Jest tylko Szwajcar i Super Szwajcar, innych nie ma...

Opublikowano

chodzi mi o ta bron z daleka i czy szwajcary sa fejniesze od m249.

Powiem, że mnie więcej zabili z kradzionego s.szwajcara niż z ze zwykłego PKM(odpowiednik m249).

461151420292002410470.png
Opublikowano

Jak już piszecie off top to się pisze @off top to po pierwsze a po drugie, te bronie to zupełnie inne bronie jedna jest na zasięg krótki (szwajcar) druga na daleki (m249) więc nie ma co porónywać

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Jak już piszecie off top to się pisze @off top to po pierwsze a po drugie, te bronie to zupełnie inne bronie jedna jest na zasięg krótki (szwajcar) druga na daleki (m249) więc nie ma co porónywać

@off top (...)

Pyta się to mu odpowiadam.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Nie wiem no na przykład że jak ide grać z bronią na daleki zasięg to bije tych z daleka, a z bliska ide z bronią na daleki zasięg. Jak nie wiesz po co kupować to się nie wypowiadaj.

//Close

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...