Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Mapki

Cinqazek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja czasami myślę sobie jak fajnie by było żeby w WR była na przykład taka i taka mapka ;)

I chciałbym przeczytać czy wy macie równie dobrze pomysły.

Więc ja zaczynam:

-Szkoła ( moim zdaniem to dobre miejsce xD )

-Szpital ( fajnie kryje )

-Zniszczona autostrada

Jeśli uważasz że to głupie i że nikt nie ma prawa marzyć.. to lepiej nic nie pisz.

Czkam na wsze pomysły

Opublikowano

mi by się podobało coś takiego:

łazisz pod "ścieżką" (np. taka ja w karaqum) po rurach (czołgasz się właściwie) i sobie campisz, oni przechodzą nad tobą a ty ich zdejmujesz :>

#edit

Zeker ma racje...

temat jak coś to powinien być w gd :>

PS. ja dodatkowo bym wprowadził nową "profesję" szpiega :>

możesz się przebierać za innych i przejmować ich bronie, tylko że np. szpieg jest tylko dla premium (coś takiego)

Być zajebistym...

Opublikowano

heh supermarket , pokoj w bardzo duzym powiekszeniu ze jestes tak wysoki jak przewrocona ksiazka , raz mialem glupi pomysl - czlowiek od srodka ze naprzyklad chodzisz w przelyku czy kryjesz sie w plucach , bede edytowal jak cos mi jeszcze dojdzie do glowy .A ogolem w zlym dziale chyba

Edit:Dostrix ma racje z ta profesja i fajnie by bylo jakby byla naprzyklad 1,5 razy szybsza od pozostalych i troche wyzej skakala, co do map to jeszcze taka ze stadion jest i po nim chodzisz nie tylko boisko od wejscia i dalej,Laboratorium,Las ale tak centrum tlko z kilkoma drozkami i pelno drzew.

@2xdown marzenia nie byl temat "piszemy list do administracji o nowe mapy do warrocka-dajcie pomysly" czy cos w tym stylu

koxam.png

to było 19 vs 3 (ja w 3) na aim z awp ^^ U góry mój wynik :)

Opublikowano

No to jak chcecie to napiszcie do administracji WarRocka albo jak umiecie to zróbcie nową mapke i wyśljicie mu to

1365881062-U68160.png

Specjalista
Opublikowano

Zniszczony w połowie most , kanion , piramidy , Alaska ;] no i jakaś wyspa tropikalna , z dużą szatą roślinności.

@edit Gdybym mógł zedytować całego WR to byłoby tak...

Famas mniejsze dmg...

pzf i stinger zabijają ludzi na strzała.

Claymore'y

Single scorpion na 2 slot

zmiana trybów ognia literką np.F (do tego do co 2 burst i single jak na prawdę) , a prawym p myszy zoom(każdej) w zależności od broni

Wszystkie bronie w IS

Samoloty szpiegowskie typu Predator oraz Dominator

Kontakt przez radio

Wsparcie powietrzne

miatacz ognia

Corner shoot

Doubleshoot barrel (dubeltówka)

dual mini uzi

single mini uzi

obrażenia każdej broni 10% większe

mniejsze leczenie med kitem

bug z silent walkiem

AA12

tryby meele only , pistol only , no explosives , no medics

tryby kamuflażu oraz zmiany odzieży wojskowej

różne designy broni

co lvl losowy promocode

wzrost kasy za lvl z każdym kolejnym

poprawa bugu z Gepardem oraz Chunmą (napierdalanie w nieskończoność)

haubice

poprawa obrażeń M249 , M60 , M134 względem pojazdów

delete flash mines

Może byłby to trochę inny warrock , ale myślę że byłoby bardziej realistycznie

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

sa takie wagony ktore jada i ty na nich skaczesz a jak spadniesz to dead i sie tak na wagonach nawalasz.

Jeszcze taki mcodnald ze jedni na dworze musza bombe podsadzic w magazynie a drudzy sie w magazynie pojawiaja i musza ochraniac by nie podlozyli no tak ak na kazdej mapce cqc

I wprowadzenie new premki ktora bedzie Bronze 24h Silver 24h Bronze 3 dni Silver 3 dni Bronze 7dni SIlver 7dni i gold 7 dni

Warrock jest bogiem head shot nałogiem famas zabawką a granat podstawką

Opublikowano

dobrze by było jakby wprowadzili gre na "booty" :) Albo takie opcje jak np. w CA (Combat Arms). Opcja ctf (Capture the flag). Musisz dobiec do bazy przeciwników i zabrać im flage i donieść do swojej bazy (możesz pry tym strzelać). Wtedy była by gra ^_^ Ale to jest tylko cząstka moich pomysłow, mam ich o wiele więcej xD

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano

hah

fajne pomysły xD

w koreanie i japanie są nowe mapy? czy tylko z broniami tam jest lepiej?

ps. jak ktoś mi dać gg/e-mail/msc/itp. do jakiegoś admina (szanowanego) z g1 to mogę mu pospamować trochę naszymi propozycjami xD

albo ticketów mu nawysyłam xD

Być zajebistym...

Opublikowano

de_lidl?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Sorry za dział ale sie zabardzo na tym nie znam nie dawajcie mi warna bo konto będe mia lzablokowane ;/

A wracjąc do tematu

-Mapka taka na wyskokich blokach że można przejść z jednego na inne ale uważać żeby nie spać i kryć się gdzieś w środku po tych blokach :D

Opublikowano

Ludzie nie róbcie z WarRocka gry Counter Strike 1.6...

Ludzie w pomniejszeniu? de_rats?

Radio?

Zły pomysł...

@Topic

Hmm co do mapki to może jakiś blok? lotnisko?

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

zamek mozna zrobic zamek taki zniszczony na cqc i duzy i taka sieke w nim by sie robilo xD

wprowadzic wiecej pistolow

new bronie np k7,k3,thomsona itd

ii...

hmm...

jak cos mi do glowy przyjdzie to dam edit

Opublikowano

i np. nowa łódź podwodna taka mini i ja bym zrobił pełno map typu distrum (czy jakoś tak) żeby były różnorodne i żeby było dużo miejsc do schowania ale wtedy warrock stał by się mniej napierdzielankowy i to już by nie był warrock

Opublikowano

Ja bym zrobił coś w stylu CoD, jakieś mapy rodem z II Wojny Światowej, np. zniszczone miasto po bombardowaniu.

Albo przed wyborem mapy mogłoby być coś takiego jak wybór warunków atmosferycznych (oprócz deszczu który można włączyć), np. gęsta mgła, śnieżyca (mocniejsza niż na nerbil).

Mogłyby być też mapy z miejsc historycznych typu Pearl Harbour, Kursk, tylko na UO

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

mi się marzyły 3 mapki:

1. To napewno CQC byłaby tadż mahal

2. na FFA only: laguna beach ( maly lasek, palmy, jeziorko/basen i 1 hotel)

3. Egypt maze: labirynt(w piramidzie cheopsa)(tez FFA) ludzie zaczynaja osobno i musza wyjsc, po drodze zniszczyc wszytko zeby tylko sie wydostać :D

Pewien naukowiec z Argentyny dowiódł, że ludzie z małym ilorazem inteligencji czytają posty na forach, trzymając rękę na myszce.

Nie trudź się na jej zdejmowanie, już za późno ! ;)

Text best :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...