Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasza sprawa ...

mari100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Temat jest odnośnie dawnego tematu ,który został zamknięty pod linkiem :

http://www.mpcforum.pl/topic/579609-takie-male-ostrzezenie/page__fromsearch__1 .

Piszecie ,że niby keyllogera miałem tak ? :) Właśnie NIE !! Nie zapraszam do siebie kolegów na komputer i nigdy nie siedziałem z nimi . Nigdy nie logowałem się u kolegi na komputerze . A zresztą napisałem w temacie ,że mam ESET Smart Security więc bez problemu wykrywa takie keyllogery . JESTEŚCIE W WIELKIM BŁĘDZIE !! Albo poprostu to było włamanie , albo ktoś kto tworzy cheaty z znanych osób widzi nasze loginy i hasła ... POZDRO . Możecie usuwać temat jak chcecie mi to wisi :) I TAK CHCIAŁEM SIĘ WYŻALIĆ i ostrzec osoby jeśli macie jakiś problem ...

PS. Uważam ,że moje konto było warte więcej niż 200zł i mogłem iść z tym na policję ale nie jestem aż tak porąbany żeby iść na policje ,bo mi konto w grze okradli , skończyłem grać w to gówno zwane metin2 ( bez urazy ) i mi to wystarczy . NQ.

Opublikowano

Zgadzam się z UP, nie obchodzi nas to ;p

Do widzenia.

Pozdrawiam, Gentz. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...