Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Wall Of Flesh

krzysiu55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.a więc tak jak w temacie.Prośba,chciałbym was poprosić o świat z pokonanym WoF'em,ponieważ trudze się trzy dni i nie moge go znaleźć tą lalke wrzucam i nic. Domek mam z tylko guidem ide do piekła wrzucam lalke..Wofa nie ma!! :(!!

Proszę was o udostępnienie świąta z pokonanym Wofem..Proszę...Będą plusiki(a i nie tylko świat..postać też ..Prosze,błagam..;()

Opublikowano

Wydaje mi się, że każdy edytor map ma tą opcję.

Ale jeśli nie pokonasz go własnoręcznie, nie dostaniesz młota, przez co nie będziesz mógł rozwalić Demon Altar i nie pojawią ci się nowe surowce na mapie (Cobalt, Mythril, Adamantite)

PS WoF czasem się nie spawnuje, spróbuj jeszcze kilka razy (za każdym razem Guide musi żyć)

Opublikowano

To z postacią od razu?

Wydaje mi się, że każdy edytor map ma tą opcję.

Ale jeśli nie pokonasz go własnoręcznie, nie dostaniesz młota, przez co nie będziesz mógł rozwalić Demon Altar i nie pojawią ci się nowe surowce na mapie (Cobalt, Mythril, Adamantite)

PS WoF czasem się nie spawnuje, spróbuj jeszcze kilka razy (za każdym razem Guide musi żyć)

No tak..tylko że przez 3 dni po kilka naście razy próbowałem i nic!!:(
Opublikowano

Najlepiej jakbyś miał gdzieś z 300HP i Mini Sharka z dobrymi nabojami (najlepiej ok. 250-300) kupionego od NPC. Do tego Gold Armor i spokojnie go rozwalisz. Spróbuj, pograj trochę i na pewno Ci się uda. ;) I zrób sobie w piekle długą platformę żebyś mógł bez przeszkód uciekać. Niestety nie posiadam dobrej postaci i nie mam pokonanego WoF'a jeszcze na swojej mapce, więc Ci nie dam. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Męcze się i męcze i nic....Ehh..nie mam już siły do tego..a mam 400 hp..mini sharka 2000 naboji z meteorytu..Zbrojke Meteorit..ehh...nie mam już sił..do tej gry..;/

Opublikowano

Z takim sprzętem nie możesz go zabić ? Dziwne... On nie jest taki trudny. ;) Musisz strzelać do niego i uciekać do tyłu wtedy na pewno dasz radę. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Jeśli Guide nie żyje to nie zespawnujesz WoFa. Guide musi żyć i musisz mieć lalkę Voodoo aby ją wrzucić do lawy w Underworld, czyli w najniższym poziomie świata. Coś musisz źle robić, albo masz coś zbugowanego.

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Niestety, też tak miałem ;( tylko,że mi się do tego jeszcze gwiazdki nie spawnowały i roślinki nie rosły. Dla mnie jedyną opcją było zburzenie wszystkiego i zrobić nową mape ( potem wszystko było już spoko) powinieneś spróbować zrobić test mape i tam sprawdzić czy ci się spawni, jak tak to musisz zrobić new mapke i na niej grać a jak nie to musisz coś mieć z Terrarią..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na PW wysłałem ci mapę z pokonanym WoF-em, żeby nie łamać regulaminu. Przywołałem go za 1 razem.

Drop z niego powinien jeszcze leżeć w piekle. Nie musiałeś wysyłać postaci, wystarczy mapa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...