Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wybór]Nunu vs Master YI vs Annie

stat99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Master Yi- szybki, jeśli dobry build to możesz zabierać dużo HP, sam sie ulecza(mocą, "medytacja") minusów nie znam, mało grałem

Annie- Mało hp, wolna. Duż dmg, jako ulti ma grizzly

Nunu-Wolny, Duże dmg, wolny

Wiem że mało, ale nie grywam tymi chempionami

Opublikowano

No więc tak. Nunu, do karania noobów. Maxujesz kuleczkę - bodajże E - i spamujesz. Jest spoko na linie, jego passyw pozwala mu na ciągłe expienie i zadawanie obrażeń. Na rankedach robiony na supporta aby dawać tego b. dobrego buffa na ad carry. Ulti to miazga. Największy damage w grze, chyba. Wchodzisz w krzaki gdy widzisz że ktoś zmierza w twoją stronę odrazu używasz gdyż on tego nie widzi do póki nie wejdzie w krzaki. Byłbym zapomniał, jest bardzo wytrzymały. Ma dużo hp. Zrób go na RoA, Rabadon i Rylai Crystal Scepter, a możesz pomóc wygrać wszystkie teamfighty. Ulti ma jeden minus - byle co je przerywa, ale zadaje damage od czasu użycia - im dłużej castujesz tym więcej obrażeń zadasz. Także gdy ktoś ma ci wyjść z okręgu super umiejętności przestań castować i zadaj mu damage :>

Master Yi. Papierowata postać, gdyż jego wytrzymałość nie jest aż tak wielka. Nafeedowany/wyfarmiony może wybić całą drużynę. Farmi się nim bardzo fajnie, ma dobry harras z Q. Gdy masz mało hp i ktoś cię goni, a ty wiesz że bez problemu możesz go zabić, nie bój się. Włącz leczenie niech wszystko w ciebie wywali, następnie włącz ulti i dojedź go. Myślę że to o wiele nudniejsza postać od nunu, ale jeżeli ktoś lubi wojowników tego typu - to polecam. Niestety jest on brany tylko na low levelach. Żadko spotkach tą postać na rankedach czy 30 lvl. Ale na początek może być.

Annie. Postać która gromi środkową linię. Gdy umiesz farmić z Q - bo gdy dobijesz miniona tym spellem mana zostaje ci zwrócona. - i tak farmisz farmisz, aż w końcu dochodzi passyw do rozgrywki. Polega on na tym że, co którąś tam umiejętność użytą stackują się takie użycia. Gdy to dojdzie do [chyba] 3 albo 4 wokół ciebie będzie śmigał taki "dymek" to oznacza że następny spell stunnuje gościa na 2 sekundy co pozwala wywalić w niego całe combo. Q + E + R + ignite i normalny atak - wtedy mag jest bez szans. Duży harras sprawia ona normalami, gdyż ma największy range w grze, bo aż 625. Bij gościa nie tracąc many. Postać ta jest taka, iż goni cię koleś z 1/2 hp bez problemu uciekasz i zdołasz go zabić nawet bez stuna. Dużo się nią zabija gdyż jest bardzo op [overpowered].

Trochę namieszane tego, ale myślę że pojąłeś chociaż trochę tego co napisałem. Proszę o inteligentną krytykę jeśli coś się nie zgadza bądź coś wam nie pasuje. cześć.

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...