Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze o pomoc. Disconnet i cos wiecej.

Bone1133

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam otóż to taki problem:

Mam Windows 7 dziala wszystko pieknie lecz czesto gra mi sie wylacza bez zadnego komunikatu, dodam ze tak po szukaniu w internecie nic nie znalazlem ale to juz nie jest ten problem. Teraz gdy gra mi sie uruchamia wyskakuje mi komunikat ze nie jestem polaczony z internetem lub serwer jest w trakcie Update i prosze wejsc na strone.....

No to wchodze na strone zobaczyc o co chodzi, moze jest jakis update.

Wchodze na strone nexon'a na maple eu i dostaje wiadomosc Bialy ekran i duze czarne napisy:

Access to this server is forbidden from your client

(przetlumacze na polski jak by ktos nie wiedzial: Dostep(uprawnienia) do tego serwera sa zablokowane dla twojego klienta)

Dodam ze nie uzywalem nigdy hackow. Gram w ta gre od wersji v0.51 (na globalu) jeszcze europe wtedy nie bylo. Wczesniej juz gralem na europe lecz nie mialem tego problemu.

Prosze o pomoc !

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Opublikowano

Spróbuj wbić poprzez jakiś program zmieniający IP.

No ok strona dziala, ale na grze dalej disconnect ;/. Zna ktos jak zrobic fix pod Win 7 aby nie bylo czestych disconnectow ?

Opublikowano

Poszukalem jeszcze troche w internecie i znalazlem odpowiedz. Trzebabylo stworzyc skrot z glownego folderu, w scieszce dopisac GameLaunching i uruchomic jako administrator.

Dzieki za pomoc

PS Dalbym like ale nie ogarniam gdzie :P

//Do zamkniecia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...