Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z grą

warzecha0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pewien problem z grą , otóż już pare razy gralem w nfs world 10 razy i dzis mi juz nie chce dzialac , reinstalowalem 5 razy sciagalem od nowa ale nic ; screen zrobilem co sie dzieje :

http://zapodaj.net/e96f0a33ca02.jpg.html

Co robic?

Mam ati 2300 i 2 gb ramu ale to nie wina ani grafy ani ramu ! pomocy

z gory dziekuje za pomoc

Opublikowano

@up .... przeczytaj wyraznie pierwszy post , juz to robilem kilka razy i nie pomoglo

system windows xp , mam net framework 2 i 4

pomocy, poza tym jak chce zainstalowac net framework 2 wyskakuje blad :

http://zapodaj.net/0e53dbc659a9.jpg.html

Opublikowano

Ten błąd oznacza takie coś że już masz zainstalowanego frameworka, czy coś takiego.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

Warzecha0 nie spamuj! -dubblepost-ami

Wiesz.. ja mam taki dość trudny, ale po tym sposobie wszystko ci się odpali. :D

Format kompa ^^

Widocznie jakieś syfu masz itp. itd.

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Zainstaluj najnowsze aktualizacje systemu ...

Format nie pomoże... sam robiłem tak jak miałem win XP niektóre aplikacje działaly nie które nie....

Możliwe że będziesz musiał wyczyścić folder TEMP

i inne pliki związane z NFS a następnie zainstalować (wszystkie śmiecie z tym Worldem) a jak nie spytaj jakiegoś Informatyka tutaj :P

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Ja miałem to samo z drugim kompem. Kupiłem lepszego i chodzi.Może być za mała pamięć tekstur w karcie graficznej.

Opublikowano

"i inne pliki związane z NFS a następnie zainstalować (wszystkie śmiecie z tym Worldem)" To juz robilem ;d

ale 5 dni temu gra mi dzialala, nagle przestala dzialac , moze Przeskanowac system ? heh ja antywirusaa nie mam bo po co mi

pobieram aktualizacje

Opublikowano

Ja miałem to samo z drugim kompem. Kupiłem lepszego i chodzi.Może być za mała pamięć tekstur w karcie graficznej.

To nie to...

Ponieważ działała mu gra a teraz nie to nie od tego...

"i inne pliki związane z NFS a następnie zainstalować (wszystkie śmiecie z tym Worldem)" To juz robilem ;d

ale 5 dni temu gra mi dzialala, nagle przestala dzialac , moze Przeskanowac system ? heh ja antywirusaa nie mam bo po co mi

pobieram aktualizacje

A może gdy ci sie gra zacinała i miałeś wielkiego laga trzymałeś przycisk do wyłączenia?

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

mi gra wogole nie lagowala , ustawilem w trybie okienkowym gre i na minimalne ustawienia , po 10 uruchomieniu przestalo mi dzialac:(

No wirusy sie zbierają xD

Nadal nic :( Aktualizowalem . wirusów 28 i dalej nic!:(

Opublikowano

Mi się też tak czasami dzieje jak wchodze do wyścigu ale naprawdę raz na ruski rok ;d , jeśli reinstal gry nic nie da to innego wyjścia jak reinstal systemu nie widze.

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...