Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Co sądzicie o broni Thompson

PabloV3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie - czy Thompson (robi się go w gu emporium z ump) waszym zdaniem jest bronią, którą opłacałoby się grać długoterminowo. Co o nim sądzicie ???

Ponik 2012

Opublikowano

Przerobiłem sobie ostatnio na Thompsona i muszę powiedzieć, że jest naprawdę świetny, ostatnio widziałem kilku graczy z tą broń, gra mi się ją nawet lepiej niż UMP, chociaż nie każdemu przypadnie do gustu, najlepiej kupić sobie UMP na 1D, pograć nim trochę i przerobić na Thompsona, potem zobaczyć czym ci się gra lepiej, UMP czy Thompsonem, i wtedy przerabiać na dłuższy okres czasu. Znam tą broń też z innych gier.

Specjalista
Opublikowano

warto przerabiać, sporo ziomków z klanu permy przerobiło

@up on chyba ma UMP na perma więc nie kupi na 1D, chyba że na noob acc :D

wnioskuję to że pisze że chce pograć nią długoterminowo

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

No jasne, że warto.. UMP na małe mapki typu Junk Flea był wyborny, a co dopiero po takiej przeróbce.. Z tego co wiem Thompson jest szybszy, i celniejszy, co do recoila nie jestem pewien ale jest chyba mniejszy :)

Opublikowano

Oczywiście, grałem raz i podniosłem tą broń od jakiegoś typka.

Taka kosa była, że w jednej rundzie nabiłem staty 5-0

Kozackie to !

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Opublikowano

Ta broń jest dobra tylko i wyłącznie na małe mapy. Koxisz z nią na Death Rooma, heady trafiasz raz za razem oraz plusem tej bronie jest też szybkostrzelność, a - małe DMG :(

Opublikowano

Dzięki za odp. Przerobie mojego perma ump na thompsona. Temat do zamknięcia.

EOT.

Jak ci się chce, to zrób sobie nowe konto, wbij odpowiedni lvl, kup UMP na 1D i przerób na Thopmsona, zobaczysz czy ci się nim dobrze gra, albo poproś kogoś kto ma tę broń o przetestowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...