Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ems - Fly Hack , Lina Hack V.55

Kawka321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

All Witam!!!

Mam prośbę czy mógłby ktoś wrzucić do tego tematu Hacki na : latanie lub że wszędzie można wchodzić jakby po linie.

Za pomoc z góry dzięki

Opublikowano

Był gdzieś na forum trainer z BYOR'em(lina wszędzie), wystarczy poszukać. Xalubi's trainer.

@down

Jak dajesz, to mu wytłumacz "z czym to się je", a nie...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Skrypt:

[Enable]

//Updated By Franc[e]sco

//0.55 EMS

Alloc(BYORope,32)

Alloc(rope,32)

BYORope:

mov [rope+c],eax

mov eax,rope

push [ecx+10]

pop [eax+10]

push [ecx+18]

pop [eax+14]

ret 10

rope:

dd 1 0 1 0 0 0 1

0088CCD9: // 55 8B EC 51 8B 55 08 8B 45 10 3B D0 89 4D FC 7D

jmp BYORope

nop

nop

[Disable]

0088CCD9:

PUSH EBP

MOV EBP, ESP

PUSH ECX

MOV EDX, [EBP+8]

Dealloc(BYORope,128)

Dealloc(rope)

Prosze panie :) a co z tym zrobic to juz sam dojdz :)

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano
Jak dajesz, to mu wytłumacz "z czym to się je", a nie...

A co jest trudnego w wwaleniu tego skrypta do .ct Oo

Po za tym BYOR jest w Xalubi's Trainer, a Fly Hack widziałem w trainerze na forum Dami3na, poszukaj to znajdziesz :/

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Fly hack chyba jest A/B , a byor nie

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Opublikowano
A co jest trudnego w wwaleniu tego skrypta do .ct Oo

Po za tym BYOR jest w Xalubi's Trainer, a Fly Hack widziałem w trainerze na forum Dami3na, poszukaj to znajdziesz :/

Nie którzy nie są na tym poziomie.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

zaraz padnie pytanie a co to CE ?? ... 0nly0u poco ty tu wogle jeszcze siedzisz ;/ Mateq tobie sie nie dziwie bo pewnie chcesz rangeprivate w tym dziale ... ja zostane puki nie dostane 20% i bedzie BAN :D

Opublikowano
zaraz padnie pytanie a co to CE ?? ... 0nly0u poco ty tu wogle jeszcze siedzisz ;/ Mateq tobie sie nie dziwie bo pewnie chcesz rangeprivate w tym dziale ... ja zostane puki nie dostane 20% i bedzie BAN :D

Wchodzę od czasu do czasu, z nudów.

Wyprzedzając pytanie.

CE- Cheat Engine.

Km5iG.png

Opublikowano

HAHAHAH mateq ale ja akurat wiem co to CE xD , ja bym wchodzil ale jakos niema potrzeby... jestem noobem i sie nieznam ;/ wogle moderacja to dno i nic innego nie mozna powiedziec... Yoooj sam powiedzial ze byl na wakacjach a na forum byl praktycznie codiennie... i sie wnerwia ja dostalem 80% ciekawy jestem ilu zbanowal ... pewnie 2-3 osoby ... a reszta tych co zakladali nowe tematy dostala 20-40%, jakos Administracja nic sobiez tego nie robi, pisalem do prawie kazdego z Administracji i nic nie dostalem.... wiec ja to jebie ....

Opublikowano
Yoooj sam powiedzial ze byl na wakacjach a na forum byl praktycznie codiennie..

Był na wakacjach, wcześniej nie wchodził i był burdel, a teraz jakbyś nie zauważył wakacje się skończyły i siedzi codziennie(w końcu takie są obowiązki moderatora) :/

wiec ja to jebie ....

To po chuj piszesz i robisz niepotrzebny spam. Żeby zrobić na złość moderatorom i dostać bana? Pewnie nigdy nie byłeś moderatorem na takiej stronie jak ta(bardzo dużo ludzi, w większości to nooby) o ile w ogóle nim byłeś, więc nie wiesz jak trudno ogarnąć taki syf, do tego trzeba mieć dużo czasu i cierpliwości, a jakbyś nie zauważył zaczęła się szkoła, niektórzy chodzą już do Technikum\Liceum(albo Studiują) i mają ważniejsze rzeczy niż użeranie się z bandą noobów :/

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@UP

taki mądry? to zamiast pisać bez sensu post to trzeba było dać linka -.-

FullMetal Alchemist [done]

Clannad [done]

Clannad After Story [done]

Elfen Lied [done]

Kanon [done]

Bleach [...]

FullMetal Alchemist 2 [...]

Naruto [done]

Naruto Shippuuden [...]

Death Note [done]

School Days [done]

Hellsing [done]

K-On [...]

Nie wszystkie bo wszystkich nie pamiętam xD

Opublikowano

@iRokushou

nie pierdol mi ze go nie wylo bo prawie codziennie w wakacje wlazilem na jego i Detoxa profil Yoooj co 1-2 dni byl na forum na stronie glownej to nemogl chociaz pozamykac tematow... a warny dac jak "wruci". co do moda to bylem moderatorem na podobnym forum tylko ze zamiast 50k multi kont i 10k spam botow (raklamowanie innych stron) tylko 10k normalnych userow na mniej wiecej rownym poziomie. A pisze bo mi sie podoba... zreszta popatrz w szkole jest takie cos jak INFORMATYKA/ TI / czy jak to sie tam wabi... sa lekcje na ktorych doslownie sie nic nie robi, jest tez przerwa mozna pujsc do biblioteki na jakies przerwie i dac kilka %, gdyby bylo malo to w dziale MS jest akurat 2 moderatorow i Mlody i co dalej smrod, syf, itp...

@btw 700 post :P

Opublikowano
Yoooj co 1-2 dni byl na forum na stronie glownej to nemogl chociaz pozamykac tematow...

A kurwa nie pomyślałeś, że mógł mieć dostęp do neta tylko na chwilę? Ja na pewno jak bym miał dostęp do neta na wakacjach to nie robił bym nic na pierdolonym forum, przecież są(były) wakacje i każdy chce trochę odpocząć :/ A moderator to nie jakiś kurwa robot który musi cały czas siedzieć na forum i nad wszystkim panować, to tylko człowiek, nawet jakby pozamykał kilka tematów to podczas jego nieobecności powstało by drugie tyle głupich tematów :/

A pisze bo mi sie podoba... zreszta popatrz w szkole jest takie cos jak INFORMATYKA/ TI / czy jak to sie tam wabi... sa lekcje na ktorych doslownie sie nic nie robi, jest tez przerwa mozna pujsc do biblioteki na jakies przerwie i dac kilka %

Nie wszyscy chodzą do podstawówki czy tam gimnazjum, że na informatyce nic się nie robi :/ W Technikum/Liceum nie ma wolnych lekcji(wiem bo sam chodzę), na wszystkich jest coś do zrobienia i na wszystkich trzeba się uczyć, a przerwy nie są od tego żeby chodzić do biblioteki i zajmować się forum, tylko od odpoczynku od lekcji albo powtarzania do następnej lekcji. Sam to powinieneś wiedzieć, masz 16 lat, więc do Technikum/Liceum/Zawodówki już na pewno chodzisz, chociaż po twoim sposobie pisania, błędach jakich robisz widać, że do nauki zbytnio się nie przykładasz :/

'a warny dac jak "wruci"'

pujsc

Niby śmiejesz się z takiego błędu, a sam lepiej pisać nie umiesz... No comment :/

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

@up,2xup etc.

Do jasnej cholery przestancie sie idioci kłócic, to forum nie jest tego warte;)

Ja:

Ej wiw3k, jedziemy do czarnobyla?

Wiw3k:

Nieee, bo tam aciek grasuje.

Opublikowano

dobra sorry za "wruci" i "pujsc" to serio debilne lekko, co do mojej nauki to fakt nie przykladam sie i lece na 3 ale jesli oceniasz osoby po swiadectwie to gz ... ja poszedlem do TE niewiem jakim cudem mam 3 infy w tygodniu, narazie to jest zabawa w Microsoft World i co z tego zadania jakie nam daje koles robie w 10-15 min... i moge wejsc na mpc i poczytac np. nasze klutnie. co do tych wakacji to poco wogle wchodzil na forum ...popatrz gdyby zamknol 2-3 tematy dziennie to o ile bylo by lzej (zamkniecie tych 2-3 tematow to kwestia max 10 min ... czy to tak duzo, z tymi przerwami to dobra przesadzilem, ale ile to wejsc na te zasrane 20min na forum np. co 2 dni,

Opublikowano
@UP

taki mądry? to zamiast pisać bez sensu post to trzeba było dać linka -.-

moim zdaniem, to inni właśnie napisali głupie i bezsensowne posty i chyba w moim poście wyraźnie jest napisane, żeby zapodali linka, i przestali sie kłocic, a nie "ale jestem mądry, mam linka ale nie dam" lol.

BTW, na Tym forum fly hacka nie znajdziesz, mnie z tym nikt nie pomógł, poszukaj na mpcforum.com

BTW, fly to jest script, któego da się łatwo zrobić, tzn tak ja wnioskuję, ale już nie flyuje, bo mam auto bana, scrypta też już nie mam, sciągnij cheat engine i poszukaj fly scripta na mpcforum.com , POzdro.

Opublikowano

A ty linka nie mogłeś wrzucić, twój post jest bardziej bezsensowny niż mój :/

BTW, na Tym forum fly hacka nie znajdziesz, mnie z tym nikt nie pomógł, poszukaj na mpcforum.com

A ciężko ruszyć dupę i samemu sobie znaleźć, jak nikt Ci nie pomógł oznacza że nikt go nie miał :/

fly to jest script, któego da się łatwo zrobić, tzn tak ja wnioskuję, ale już nie flyuje, bo mam auto bana, scrypta też już nie mam, sciągnij cheat engine i poszukaj fly scripta na mpcforum.com , POzdro.

Skąd wiesz że łatwo go zrobić jak sam nie umiesz? oO A Fly był w którymś trainerze i do tego żeby zrobić Fly Hacka nie potrzeba tylko ściągnąć CE i Skrypt :/

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano
A ty linka nie mogłeś wrzucić, twój post jest bardziej bezsensowny niż mój :/

A ciężko ruszyć dupę i samemu sobie znaleźć, jak nikt Ci nie pomógł oznacza że nikt go nie miał :/

Skąd wiesz że łatwo go zrobić jak sam nie umiesz? oO A Fly był w którymś trainerze i do tego żeby zrobić Fly Hacka nie potrzeba tylko ściągnąć CE i Skrypt :/

Czy ja mówie że nie umię ? daj mi skrypt to, to zrobię. Nie zamierzam się kłocić na tak durny temat, z kimś kto nawet nie potrafi poprawnie przeczytać tego co napisałem, CU>

Opublikowano

Spamzor się robi więc proszę o zamknięcie tematu .

Jeśli uważasz że EMIN3M to wielki raper to wklej to do swojej sygnaturki

Każda chwila to kolejna szansa .

Jeśli ja to umiem to ty też , nic w na tym świecie nie jest nie możliwe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...