Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Moje Prace

Diabel_4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja na 12.03.2012

M200-Sop Mod

Oceniajcie komentujcie. A przede wszystkim powiedzcie która wam się bardziej podoba! Czy ta w trawie czy ta bez. Bo nie wiem w jakim stanie ją zostawić. Ale powiem szczerze, że z tej trawy nie jestem zbyt zadowolony.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

To raczej wygląda na broń do Ace of Spades ^^ Hmmmmmmmmmm nawet niezła ale ogólnie to taka jakby ....... Kwadratowa ..... nie realna nie wiem jak to ująć .. Ale spoko dam lajka ..... Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz to może wyjdziesz na dobrego moddera <--- tak się to pisze ??

mychemv.png

Opublikowano

Nawet ciekawe, kolega z góry ma racje do Ace of Spadels by się nadawała :D

Musisz dalej próbować, naucz się obsługi PS'a w większym stopniu i gwarantuje Ci, że tekturki wyjdą o niebo lepiej..

Jeśli masz z czymś problemy to jeśli mogę poleci to pisz do Lenarta lub Max'a oni zawsze chętnie pomogą nowicjuszom interesującym się modelowaniem itp.

Moja ocena pracy to 4/10

Opublikowano

W modelowaniu jestem ogranięty. Tyle że do tej pory modelowałem ETS/GTS/GTA SA(4) Ten model był robiony ze zdjęć z Gogle. Tak więc ciężko było co kolwiek zaokrąglić. Model nie jest aż taki kwadratowy. Jak tekstury porządnie ogarne to wtedy więcej fotek dam. I takich w lepszej jakości. Bo na tej słabo widać.

A ocena spoko. Dziękuje. Nie liczę na jakieś nie widomo jakie oceny. A wręcz chcę żebyście mi błędy wytkeneli.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Hmm...

Dodanie bronie przez nexona sobie z głowy wybij , chyba że z innego acc będziesz ich dręczył to powodzenia , kiedy ja ich pytałem o mojego moda aby dodali (Polsih Desert Eagle) , to mi odmówili oraz grozili banem.Której do tej pory nie widzę.

Co do M-200 , jak by CI się nudziło zrób taki arktyczny/lodowy z taką..hhm...niby "trafą" zwisająca z niego.

To tyle.

Powodzenia.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

O tak 2 mi się podoba.

Takie coś hmm...nawiązuje do B.F'a (mi się taki camo kojarz z BF BadCompany 2)

Tylko napisy argh..

Zabije.

Psuje to efekt.

Zostaw tylko jeden na celowniku.

Jeżeli ma Nexon to dodać , najwyżej bez napisów wgl.

;D

Super praca ;D Tak się wydaje.

Może jak bd chciał , moge textury dorobić ;D

Opublikowano

Od Lenarta do autora :

Jeśli zrobisz animacje to ja postaram się to dodać jako moda

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

14.03.2012

Tu macie fotki zarówno M200-Sop Mod w trawie jak i takiej czystej:

Porównajcie która lepsza i powiedzcie, która wam się bardziej podoba.

I oceniajcie!

A i od dziś będę wpierwszym temacie aktualizował!

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Opublikowano

te camo na całej broni nie ładnie wygląda...

daj je do triggera(cyngla, jak wolisz xD) będzie trochę ładniej wyglądać

no i tak jak wspominał Bebson.

Dodaj animacje - ładowanie, wyciąganie, chowanie, strzelanie i przeładowywanie to postaram się dodać ją do gry ;)

Opublikowano

Z tą animacją będzie ciężko. Żebym miał gotowe. Które tylko dodać. I ew przerobić Model broni. Bo robię to w programie w którym robi się same modele. A bledner-a słabo ogarniam.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Opublikowano

Trochę za dużo tych krzaków .......... za  lunetą byś je mógł odpuścić :P ..... ( te co jest ręka .... ) ale dał byś na tłumik   :D Krzaczki byś ogólnie przyciął ^^ i .......... ładniej by było ....... A ogólnie mod fajny :P Oby tak dalej ^^Edit .... Trafkędaj jeszcze na lunetę :P

mychemv.png

Opublikowano

Ok. Narazie zawiecha prac. BO pograć trochę trzeba było i nauki mam trochę.

No i nad radiem internetowym pracowałem co dużo czasu mi zajeło i jeszcze nie skończyłem.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...