Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Xerath vs Ziggs

kusiu67

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Xerath vs. Ziggs

Zależy mi na: Dobrej Zabawie + Duzych Obrazeniach

Dodatkowe informacje: Zastanawiam sie wlasnie nad tymi dwoma championami, wedlug was ktory byłby lepszy w damage, i jakie buildy byłyby najbardziej stosowne ?

Opublikowano

U ziggsa masz trochę funu, a u xeratha nie bardzo.

Xerath opiera się głównie na Q i to jest nudne.

Build na ziggsa typowo pod AP.

Opublikowano

Osobiście polecam Ziggsa, lecz jest strasznym "zjadaczem many". Skill Q zżera strasznie dużo many.

Gram rankedy z kolegami i zawsze jak gram Ziggsem 2-gi blue jest mój..

70722917690437250339.png

Najlepszy serwer metin2 !

Start już niebawem !

Opublikowano

Więcej zabawy będziesz miał dzięki Ziggsowi. Zdecydowanie lepszy, lecz Xerath też nie jest najgorszy. Jego zasięg rozwala system ^^ Nie widzisz go, ale i tak Cię atakuje. Dobry do TF.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Moim zdaniem Xerath... Robi 'Tons Of Damage" :P Jego zasięg jest boski, ma stuna, a jego ulti bije 3 razy!!! W TF boski. Ziggs też nie najgorszy, ale wybrałbym Xeratha. (Dominuje mid przez swój zasięg)

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

każdy jest manożerny, bo aby się wybronić na midzie to trzeba użyć skilli. sam kilka razy dostawałem w dupe od ziggsa grając xerathem i oszczędzając mane.

najlepiej na xeratha ogarnąć blue buffa, wtedy mid jest twój bez dwóch zdań.

lepsze dmg będzie miał raczej ziggs, xerath jest efektowny przez stuna + daleki zasięg i ulti 3x.

w early ziggs może trochę dostać w dupe, bo te kilka bomb zada mały dmg, te co spowalniaja. w late game jak jakiś papier w nie wpadnie + ty umiejętnie dobierzesz skille to na solo łatwo zgarniesz fraga.

jak chcesz się przydać w TF to bierz Xeratha, a jak wolisz free style to bierz ziggsa.

Opublikowano

Według mnie wiekszy fun bedzie z ziggsa poniewaz xerath jest strasznie nudny. Ziggs ult na cala mape, skille ma całkiem niezłe.

Weź ziggs'a ;>

Na jaką całą mapę?!

Ulti Ziggsa ma po prostu duży zasięg, ale nie jest na całą mapę..

70722917690437250339.png

Najlepszy serwer metin2 !

Start już niebawem !

Opublikowano

Odzywają się trolle które idą za głosem tłumu. Z tym zasięgem Zigga, nieźle się uśmialem.

Xerath, - duży zasięg, przebice odpronosci w skilu, mozliwosc aktywowaniu stuna, triple ulty. (3x 550 dmg 16lvl) beż zadnych % w ten sam cel. Q co 4-6 sekund, mocny dmg.

Opublikowano

Obie postacie są dobre, piszecie, że ziggs dobry, ale on na pewno dostanie nerfa (czemu? zagraj ziggsem na dominionie ...). Zależy jak grasz jeśli masz swój team bierz xertha, a jak idziesz solo to bierz ziggsa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...