Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]Texture hack

MrDynamite12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Temat z texture hackiem jest zamknięty, a ja bardzo bym chciał(Żeby, nie powiedzieć, że potrzebuję) owe teksturki. Nie wiem, gdzie mogę to zgłosić, więc piszę w ogólnych(Najwyżej usuńcie)

W temacie, jest nie działający link. Czy może ktoś mi podać nowy link?

Dzięki.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Ten ostatni nie działa już na aktualna wersje , co do texture hackow mogę ci dać lecz działają kiepsko w porównaniu do tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/526082-hacktexture-hack-chromatx-10/

Opublikowano

Nah. Nie chodzi mi o zepsucie gry, tylko o pokolorowanie przeciwników... Szkoda:(

Super! Mam świetne tekstury! Powiedz mi, chiałbym je upnąć tylko powiedz jaki serwer najlepszy:)

02758850976702993171.png
Opublikowano

MrDynamite12 , ten ss jest z youtube , zaraz z dam edyta i wstawię tam mój osobisty ss z gry (nie musi być włączony bielenie tła gry)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam z racji iz poszukuje od paru dni texturek mialbym wielka prosbe do kogos kto jest w tym temacie obeznany, czy na chwile obecna sa jakies dzialajace texturki pod mw3 -mp i posiada ktos link do downloadu. Przeszukalem forum i znalazlem pare linkow udalo mi sie pobrac program CHROMATIX 2.1 oraz 2.2.1, co do wersji 2.1 doinstalowalem Net Framework 4.0 poniewaz tam wyskakiwal jakis blad przy odpalaniu pliku ale niestety nie pomoglo. Jesli chodzi o wersje 2.2.1 z folderu x86 z folderow debug MonoChromatic ( tu normalnie wlaczalem wszystko jak trzeba i odpalalem gre bez error-ow ) oraz release MW3ChromatiX ( przy wejsciu do gry wyskakiwal error ze nie mozna odpalic steam jezeli ten program jest wlaczony ) wiec niestety jak narazie marnowalem tylko czas. Napalilem sie troche na te teksturki a hacki typu wh aimbtot norecoil itd mnie nie kreca, bylbym bardzo wdzieczny za jakakolwiek pomoc :)

Opublikowano

Nie odkopuj starych tematów , mogłeś zrobić nowy ,

@top zainstaluj też 3.5 frame , podaj sys i ile bitów

Ten temat zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...