Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zarobić na Balmora?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zarabiałem na metkach,rybach

najwięcej zarobiłem na rybkach tylko ja grałem jak wędka byla od 30;(

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/318782-tut-jak-szybko-latwo-i-przyjemnie-zarobic-500kk-w-10-min-na-serwerach-prywatnych/

Tutaj masz dobry poradnik.

Opublikowano

Up grałeś na balmorze? Przecież tam nie dropiom sztabki.

Ja Ci polecam 19 lvl nabić dropkiem i bić besty, przynajmniej ja tak robiłem, ale także możesz sobie wykoksić ninje na 30 lvl i chodzić na boss run dropić kamienie duchowe. Wbijaj postaciom któreś tam lvl i rób misję od kapitana z rękawicą złodzieja i wtedy możesz ładnie dropić.

Dzięki za like. ;)

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/568343-tutbalmora-zarabianie-pieniedzy-w-grze-i-w-swiecie-realnym/

1388363882-U262029.png
Opublikowano

jesli zaczynasz grac to faktycznie najlepiej na bestach.. tyle ze jest tam tyle osob ze w dzien bardzo ciezko ;p

Przychodzi Jasio w odwiedziny do dziadka i nagle pod kominkiem spostrzegł skórę tygrysa. - Dziadku, dziadku, opowiedz mi jak to było z tym tygrysem!

- Wybrałem się kiedyś do lasu. Wziąłem ze sobą strzelbę, tak na wszelki wypadek. Idę sobie, idę, wtem słyszę, a w krzakach czai się tygrys. No to ja PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu PACH, PACH, strzelam i uciekam, a on biegnie za mną i się ślizga. To ja znowu...
- Kurczę, dziadku - przerywa Jasio - ale Ty odważny... Ja to bym się od razu zesrał ze strachu!
- A jak myślisz bałwanie, na czym ten tygrys się ślizgał?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...