Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zrobić coś typu credits maker !

bykuxd231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym TuTku dowiecie się jak zrobić coś typu credits maker !

No to zaczynamy !!

Może zacznę od tego co to jest Tasker. Tasker to program nagrywający ruchy twojej myszki po nagraniu można odtworzyć to co robiło się wcześniej. Więc poco się męczyć bugując kredyty ? Jak można raz nagrać a Tasker będzie to powtarzał w nieskończoność !

"Tasker to narzędzie służące do automatyzacji powtarzalnych zadań, dzięki czemu usprawnimy swoją produktywność. Tasker zapamiętuje codzienne ruchy myszy i wpisane polecenia za pomocą klawiatury oraz następnie pozwala na odtworzenie zapamiętanych rzeczy tyle razy ile będziemy chcieli."

Pobieramy program Tasker :

Link :

http://www.sendspace...d53ec57f10fec34

Skan :

[url="https://www.virustotal.com/file/bd56ff17b04b5cfb814eb32a99e415bd69feb0e9a48540f3aa9f9609721ac371/analysis/[/code]

Klikając przycisk :

22222.png

Następnie instalujemy program (Serial znajduje się w paczce)

Program wygląda tak :

3333.png

Więcej chyba nie muszę pisać ! :P

Jak będę miał czas to nagram Filmik :P

[color=#00FF00]Może zapytacie dlaczego stara wersja Taskera ? Bo moim zdaniem jest łatwiejsza w użyciu i darmowa :P[/color]

New%20xd.jpg
Opublikowano

popraw linki w code reszta ok

stary sposob przydatnych dla tych co niechcą sie meczyc z credits makerem

mi i dla kolegi na win7 wywala blad

start windows recording failed

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

sposob do dupy, wyskoczy ci jakis avast czy co i on w niego kliknie. albo reklama. albo charles nagra inny pakiet i go powtorzy

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

sposob ok tylko trzeba sie upewnic ze nie wyskoczy zadne nieplanowane okienko:) sam podobnie robilem i polecam, mozna tez zastosowac do skylabu podobny sposob:)

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd podczas nagrywania ruchow myszki

start windows recording failed!

posiadam Windowsa Viste SP2.

Moze ktos pomóc ?

34xru3a.png
Opublikowano

jak najbardziej ale odradzam kategorycznie. bedzie sie zcinalo a tasker kliknie zanim pojawi sie okienko

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

To samo co inni pisali. Strona wczyta się wolniej albo jakieś okienko wyskoczy. Raz ustawiłem taskera w innej grze i się zdziwiłem jak po kilkunastu minutach surfował sobie po internecie ^^ Rozpoznawanie obrazków to wg mnie najpewniejsza metoda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...