Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Wszelkich czitów do SG Exp bota najlepiej :)

Ja3ol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisał GLOBUS, ja Ci też czitowania nie polece bo może i zablokujesz hs nie dostaniesz bana odrazu ale zrobisz eq i ładną postać a i tak ban Ciebie spotka :) Pozdro

Gość Lord Loginus
Opublikowano

zgadzam się z kolegami a poza tym zły dział bo to jest dział download ... nauczcie się dzieci czytać ze zrozumieniem ...

Opublikowano

zgadzam się z kolegami a poza tym zły dział bo to jest dział download ... nauczcie się dzieci czytać ze zrozumieniem ...

Jeżeli ktoś tu jest dzieckiem to jedynie ty, zapraszam na ts tam możesz mi coś wytknąć.

Dokładnie tak jak napisał GLOBUS, ja Ci też czitowania nie polece bo może i zablokujesz hs nie dostaniesz bana odrazu ale zrobisz eq i ładną postać a i tak ban Ciebie spotka :) Pozdro

Ymm to juz moja sprawa wiesz w ciemno nie lece czitowałem tam na pospolitych hackach dla testu czyli kamerdmod,speed hack itd. i nie dostałem bana więc wiesz. To jak da ktoś mi jakiegoś exp bota ;p?

zakaz umieszczania linków do innych stron

Opublikowano

Na SG nie ma HS znawco...

Działają jakieś tam hacki na kamer modzie ale specjalnie do SG hackow nikt nie robi bo ban leci odrazu

Opublikowano

Na SG nie ma HS znawco...

Działają jakieś tam hacki na kamer modzie ale specjalnie do SG hackow nikt nie robi bo ban leci odrazu

Na taką odpowiedz czekałem, do zamknięcia ; )

Heh. HS na Sg .... bez komentarza.

zakaz umieszczania linków do innych stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...