Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

survival[NO-PREMIUM] [FRAKCJE] [VIP] [PLUGINS]

MCnieb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: survival

Adres IP: s24.csrv.pl:34308

Status: status.png?ip=s24.csrv.pl&port=34308

informacje.png

Sloty: 20

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: [jest]

team.png

Dorek

pluginy.png

DUŻO

inne.png

jest to server survival/wojny gildii posiada wiele pluginów ! powstał dzisiaj więc zapraszam !!!

filmik z serva !

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

zapraszam do mojej gildii : xray

założyłem ją ja 30 min temu proszę o pomoc w robieniu zamku na wodzie ;d

/triplepost

2685090323.png

Opublikowano

Siema to ja Amigos

Serwer jest Fajny itp. Ale

Gdy Wszedłem dziś o 19:34 :P to niemogłem pisać itp.

A co gorsza musiałem zmienić nick bo jakiś " Amigos " już tam grał Ktoś Mi Się z Tego Wytłumaczy ?.... ...... ........

P.S. ZRÓBCIE JAKIEŚ FORUM :)

Opublikowano

server już naprawiony sorki za problemy . Ja nie jestem adminem :)

zapraszam

powstała nowa gildia xray jest moja zapraszam do niej

forum servera właśnie zakładam :)

2685090323.png

Opublikowano

nie polecam...

wszedłem na spawnie usłyszałem od "hemp" wypier*** i probował mnie zabić, lecz ten admin jest za głupi zeby poprawnie komende wpisać, po czym napisalem ze jest zjebem i dostalem bana. jeszcze raz odradzam, serwer dla debili.

Opublikowano

Wbiłem na spawn wszystko ok.Przyszedł admin coś tam wydedukowałem że osobie o nicku HempG dał za jakąś reklame czy coś moda.SuperVip.Dzięki czemu mógł tpać się do innych graczy.Tpnął się do mnie do klanu.Zabił mnie łukiem na 1 strzała.Chociaż miałem full hp.Po pierwsze nadużył po drugie chciał mnie wrobić ponieważ ze zdenerowowania zacząłem przeklinać i pisał że dostane bana za przeklinanie.Nie wiem co to KUR##A ma być ale to jest jakieś posrane.Proszę o niezwłoczne odebranie tej osobie jakichkolwiek praw do admina i moda też.Wykorzystuje ona go wyłącznie we własnych celach!!!.

NAPISZE PÓŹNIEJ EDITA CZY TA OSOBA ZOSTAŁA UKARANA WŁAŚCIWIE PÓKI CO NIE POLECAM WBIJANIA NA SERW BO TO CHU%%WE GRANIE TAKIE ŻE PRAW MOD NADUŻYWA 100% I WAS ZABIJA :(

EDIT:NIE POLECAM TOTALNIE TEN FRAJER SAM CO DOSTAŁ MODA ZROBIL TU REKLAME A ADMINI NIE MAJĄ ZERO POJĘCIA CO ON WYPRAWIA.PO PROSTU NAJWIĘKSZY FAIL JAKI WIDZIAŁEM OD LAT.DAŁ MI BANA ZA NIC ŻEBY UKRYĆ SWOJĄ WINĘ.

NIE POLECAM TOTALNA ŻENADA.

Opublikowano

kolega up

to kąpletny ...

nie dość , że sklina ( jest niby najlepszy ) to jeszcze kurde wkurza innych graczy

nie można z nim grać dlatego dostał bana sprawiedliwie .

a tepłem się do niego i go dedłem bo wkurzał innych graczy .

jak go nie przyjełem do mojej gildii to zaczoł wyklinać , że poco pisać na forum podania itp ... nie polecam z nim grać :)

2685090323.png

Opublikowano

kolega up

to kąpletny ...

nie dość , że sklina ( jest niby najlepszy ) to jeszcze kurde wkurza innych graczy

nie można z nim grać dlatego dostał bana sprawiedliwie .

a tepłem się do niego i go dedłem bo wkurzał innych graczy .

jak go nie przyjełem do mojej gildii to zaczoł wyklinać , że poco pisać na forum podania itp ... nie polecam z nim grać :)

Jeszcze parszywy kłamca.Tpnąłeś się do mnie i zabiłeś mnie z łuku potem napisałeś że chciałeś przetestować łuk zacznijmy od tego.

Parszywy kłamco x2 Nie wkurzałem żadnego z innych graczy.

Parszywy kłamco x3 Przeklinać zacząłem dopiero po tym jak mnie zabiłeś i jeszcze głupie irytujące teksty typu:,,hahahaha" pisałeś po tym jak napisałem że admina stracisz bo jesteś kompletnie niekompetenty.

Człowieku ile ty masz lat żeby tak parszywie kłamać i takie głupie argumenty podawać.

Będę starał się skontaktować z właścicielem żeby przynajmniej wiedział jaki błąd popełnił biorąc Cię na moda.

EDIT:15:20 wbijam na serwer zastałem adminów zanim hemp zdążył dać mi bana zdążyłem napisać by odwiedzili to forum.

Teraz już wiem też co jest problemem.Ten gość intelektualnie posiada nie więcej jak 14 wiosen.Może to dlatego tak często kłamie i gmatwa.

Opublikowano

Jeszcze parszywy kłamca.Tpnąłeś się do mnie i zabiłeś mnie z łuku potem napisałeś że chciałeś przetestować łuk zacznijmy od tego.

Parszywy kłamco x2 Nie wkurzałem żadnego z innych graczy.

Parszywy kłamco x3 Przeklinać zacząłem dopiero po tym jak mnie zabiłeś i jeszcze głupie irytujące teksty typu:,,hahahaha" pisałeś po tym jak napisałem że admina stracisz bo jesteś kompletnie niekompetenty.

Człowieku ile ty masz lat żeby tak parszywie kłamać i takie głupie argumenty podawać.

Będę starał się skontaktować z właścicielem żeby przynajmniej wiedział jaki błąd popełnił biorąc Cię na moda.

EDIT:15:20 wbijam na serwer zastałem adminów zanim hemp zdążył dać mi bana zdążyłem napisać by odwiedzili to forum.

Teraz już wiem też co jest problemem.Ten gość intelektualnie posiada nie więcej jak 14 wiosen.Może to dlatego tak często kłamie i gmatwa.

hahaha tak tak .

widać kto tu jest dzieckiem :)

jak można płakać przez 3 godziny jak kogoś się zabije w " grze " ??

sam się zaczołeś

pozdrawiam ....

2685090323.png

Opublikowano

hahaha tak tak .

widać kto tu jest dzieckiem :)

jak można płakać przez 3 godziny jak kogoś się zabije w " grze " ??

sam się zaczołeś

pozdrawiam ....

Jesteś niewarty świeczki.Pisze tu o teleportowaniu się za pomoca moda i zabiciu mnie na godmodzie,a ty pieprzysz dalej swoje 3 po 3.Skończ już temat.Jeszcze sobie odwiedze więc nie licz na to że napiszesz jakieś kłamstwo i ci nie odpowiem :D.Kitu mi nie wciśniesz gówniarzu innym też nie... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...