Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielka prośba

Sdam_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam bardzo duży problem, a teraz jeszcze większy opiszę od początku. Najpierw założyłem temat http://www.mpcforum.pl/topic/577796-problem-z-klasami/ | w którym opisałem, że po użyciu hacka mam 15 klas, po resecie i wbiciu 4 lvl (bo na 4 mogę utworzyć własną klasę) znów mam 15 klas i tak w kółko nie mogę tego zresetować w żadne sposób. Teraz zauważyłem też, że gdy przejdę do Koszar to widzę dodatkowy XP broni na aż 145 dni ! o.ONIE CHCĘ TEGO ! Proszę każdego, a nawet błagam o stworzenie hacka pod najnowszą wersję gry, który umożliwi mi ZRESETOWANIE CAŁEJ GRY tak jakbym dopiero ją kupił i zainstalował. HACK nie musi wyglądać olśniewająco ważne żeby zadziałał i wszystko zresetował do zera. ! BŁAGAM ! Nie chcę kupować nowej gry. Posypią się LAJKI wiem, że nic to nie da ale będę bardzo wdzięczny, a ten kto stworzy hacka będzie miał świadomość, że pomógł w słusznej sprawie. BŁAGAM.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Nie wiem czy istnieje cos takiego, nawet jesli zresetuje ci staty w koszarach to jak dasz na leaderboards i zjedziesz nizej na ffa albo team deathmatch lub inne rozgrywki to twoje staty sa tam zapisane i raczej nie da sie tego zresetowac. Tak ze raczej nie da sie zrobic tak, zebys mial gre jak dopiero co zainstalowana.

Opublikowano

I o to chodzi ma mi zresetować ten double XP oraz te 15 klas nie musi resetować stat w Laderboards. Wszystkie reset tool, które użyłem dotychczas nie usunęły mi tego double XP i tych 15 klas.

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Wbij se na hacku 21 prestiż idź do sklepu prestiżowego i kup reset.. bd miał tak jakby nową grę ;)

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

@up robiłem tak 10 razy i nic.

@up 2 tak próbowałem nic z tego.

71177835510520465939.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...