Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Minecraftem

Raxid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dzisiaj chcąc jak codziennie pograć w minecrafta odkryłem że procesor w moim kompie dziwnym zbiegiem okoliczności spalił się. Nie pytajcie jak to się stało :P

Ale przypomniałem sobie że posiadam także drugi komputer.(Bardziej biurowy)

I więc zaktualizowałem na nim minecrafta do wersji 1.2.3 ponieważ nie grałem na nim od 1.7.3.

I odkryłem rzecz straszną, a mianowicie po próbie wejście na singla, Minecraft się wyłącza i wyskakuje takie coś:

post-489306-0-74357700-1331652698.png

Jest to raport o błędach który wskazuje na to że mam problem.

Jest nim najprawdopodobniej zintegrowana, stara jak świat, zintegrowana, karta graficzna.

Na multiplayer patrzałem i tak samo.

Ale do Minecrafta 1.7.3 działał normalnie (lekkie lagi, ale dało się grać).

I chciałem was się zapytać drodzy forumowicze czy nie znacie rozwiązania mojego problemu?

(oczywiście nie mam zamiaru kupować karty graficznej bo mój komputer [ten pierwszy] lada chwila będzie miał nowy procek.)

Proszę was o odpowiedź bo muszę skończyć sale kinową w MC.

PS.

(Bo zapomniałem dodać)

Mam oryginalnego Minecrafta.

Tak wyglądam gdy nie gram w minecrafta: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:

A tak będę wyglądał gdy zeświruje: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja:

post-489306-0-74357700-1331652698.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...