Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzeban nowa wersja ibota po dzisiejszym update sror ?

bartolomeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostaje runtime error mismatch 13 w ibot (cokolwiek to oznacza :P) i dc na kliencie sror. Czy trzeba czekać po prostu na nową wersję bota pod klienta xxxx22 ??

OKi, nie potzreba, naprawione :). Więc tak, jeżeli po dzisiejszym updacie też macie problem z ibotem taki że dostajecie dc po nie wiem, max minucie i to tez jest jakiś runtime error to przypatrzcie się co "mówi" bot podczas odpalania postaci, jeżeli pojawia się error gdy próbuje wczytać dane chara to zalogujcie sie cl, wylogujcie, zalogujcie normalnie i bedzie ok.... Dziwne ale u mnie zadziałało ;P

Opublikowano

W katalogu z ibotem masz podkatalog o nazwie iBot_Necessities, wejdź tam i z katalogu hackshield server przegraj pliki do głównego katalogu z silkiem. Następnie odpal plik run sror hackshield. bat , odpali Ci się podkładowy klient do oszukania hackshielda, nie loguj się na nim, zminimalizuj go, odpal teraz ibota i włącz gre z loadera pametając o ustawieniach i bedzie si

Opublikowano

mam ten sam problem mam odpalonego silka z RUN SROR hachshield.bat i tak jak zawsze wszystko ale odpalam bota i HS SERVER IS BUSY OR DOWN co robic i to sie nie dizało wcześniej a dopiero po inspekcji wiec to nie wina mooich ustawien raczej cos sie musiało zmienić bo móie róznica kilku godzin działalo i nie działa

Opublikowano

Sorki za zawieszke ale nie miałem czasu żeby wejsc, hmm możecie spróbować jeszce jednej rzeczy, może zadziała. W katalogu z ibotem wejdzcie do katalogu Init w nim jest plik r_version.ini, otwóżcie go i zmiencie 21 na 22 następnie zapiszcie zmiany i zobaczcie teraz czy działa ;)

Teraz jeszcze pomyślałem że może też źle wpisaliście ip to z hackshield'a do pliku r_iphs.ini

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...