Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Nagłe zacięcie się gry podczas multiplayera

NectarOrange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam pewien problem otóż, gra chodzi płynnie ,czyściutko , zero lagów , lecz mam inny problem pojawiający się od pewnego czasu . Otóż gram sobie przykładowo 30 minut w multiplayer (czasami dłużej , czasami krócej) i w pewnym momencie battlefield 3 się zacina ,tzn. tak jakby usypiał wszystko staje no i potem muszę wyłączać go przez ctrl+alt+del . Jest na to jakieś rozwiązanie ?

Opublikowano

Start -> Akcesoria -> Wiersz polecenia (PPM uruchom jak administrator) -> (wpisz) bcdedit /set increaseuserva 2500

Po zrobieniu zrestartować komputer.

Opublikowano

Start -> Akcesoria -> Wiersz polecenia (PPM uruchom jak administrator) -> (wpisz) bcdedit /set increaseuserva 2500

Po zrobieniu zrestartować komputer.

Przyznam że dłużej gram bez wywalania lecz nadal mnie po dłuższym czasie biała karta , po kiedyś indziej to było coś takiego jakbym był pod teksturkami (przy zacięciu) .

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki, wejdź do folderu z grą i uruchom pbsvc, wybierz pozycję reinstall.

Jak Cię wyrzuca to na battlelogu nie ma nic napisane ?

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki, wejdź do folderu z grą i uruchom pbsvc, wybierz pozycję reinstall.

Jak Cię wyrzuca to na battlelogu nie ma nic napisane ?

No właśnie nic mi nie pisze , słuchaj gra chodzi jak marzenie , zero lagów , bardzo ładny obraz , i nagle się zacina gra, , klikam CTRL + ALT + DEL i jest biała karta zamiast gry.

BTW: Zaaktualizowałem sterowniki karty graficznej , czego jeszcze?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...