Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Gotowego itemshopa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! Swoją przygodę z Metin2 rozpoczynam na nowo po 3 latach ;> Postanowiłem kupić serwer dedykowany i w końcu się czegoś nauczyć ;) Serwer zainstalowałem - wszystko hula ;> (Hell yea ;D) Ale jak wiadomo, potem musi się z czegoś utrzymać, i tutaj moje pytanie, czy znajdę gdzieś gotowy ItemShop na WWW ? Za linki sypię lajkami ;>

Pozdro, Edek! :D

"Wiesz skąd pochodzę? (skąd?) Ze stada czarnych owiec..."

65108088483915194916.png

Opublikowano

Witajcie! Swoją przygodę z Metin2 rozpoczynam na nowo po 3 latach ;> Postanowiłem kupić serwer dedykowany i w końcu się czegoś nauczyć ;) Serwer zainstalowałem - wszystko hula ;> (Hell yea ;D) Ale jak wiadomo, potem musi się z czegoś utrzymać, i tutaj moje pytanie, czy znajdę gdzieś gotowy ItemShop na WWW ? Za linki sypię lajkami ;>

Pozdro, Edek! :D

Nikt Ci gotowca od tak nie udostępni. Za takie skrypty sporo się płaci.

Opublikowano

Wiem, no ale gdzieś widziałem jakieś uboższe skrypty które może by się do czegoś nadały.

65108088483915194916.png

Opublikowano

tak strony były ale z IS na plikach starszych ale też działa na 2010, najlepiej własny skrypt napisać + nowe tabelki do strony, oczywiście mogę taki skrypt wykonać ale na pewno nie za free.

Pozdrawiam ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

tak strony były ale z IS na plikach starszych ale też działa na 2010, najlepiej własny skrypt napisać + nowe tabelki do strony, oczywiście mogę taki skrypt wykonać ale na pewno nie za free.

Pozdrawiam ;]

A za ile? :D

65108088483915194916.png

Opublikowano

Stron z Isem jest sporo, kilka tylko pobugowanych. :]

Jakiś konkret? Bo znaleść nie mogę ;>

65108088483915194916.png

Opublikowano

Eduard, ja testowałem na własnym serwerze :). Jeżeli chcesz możesz najpierw wysłać 1 sms za 6 zł i sobie sprawdzić, czy działa, a jak będzie działać to wyślesz 2 :) Wątpię, że dasz za IS 150 zł, a ja już mam gotowego, ponieważ robiłem własny serwer,.

Opublikowano

Przypominam że nie wolno tutaj handlować ;D Więc konkrety na PW, aczkolwiek, na chwilę obecną nie potrzebuję kokosów więc proszę o jakiś link do działającego badziewia z forum ^^

//Zdejmijcie pare % ;>

65108088483915194916.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...