Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minceraft krok po kroku

TenJedynyxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy by mógł mi ktoś opisać gre Minceraft ;D ponieważ chce sobie zagrać ;p . a nie wiem;

Jaka str do reje ( o ile jest)

Skąd ściągnąć

jak się w to gra ;D

itp.

Czy by ktoś mógł mi pomóc i napisał poradnik ^.^ daje LIKE ;) i dziękuję za odp ;p.

Do moda proszę żeby modek nie zamykał tematu a jak w złym dziale to proszę przenieść Dziękuję ; )

Opublikowano

Jeśli chcesz zacząć przygodę z Minecraft'em, to musisz zaopatrzyć się w tak zwany Gift Code, który pozwoli Ci na zarejestrowanie swojego konta i dołączenie do społeczności Minecraft'a.

Gift Code możesz zakupić na stronie producenta gry lub na serwisach aukcyjnych, takich jak Allegro.

http://www.minecraft.net/

Po poprawnej rejestracji możesz pobrać launcher gry zacząć zabawę :)

1294477714-U1.png

Opublikowano

@Up

http://www.mpcforum....craft-launcher/

Spokojnie , nie ma co się zamartwiać. MPC ma własny launcher dla premium i no-premium , osobiście z niego nie korzystałem ponieważ używam oficjalnego :)

Ale także jeżeli chcesz grać na samym Single Player możesz pobrać z minecraft.net i przy logowaniu <gdy już ściągniesz> wpisz byle jaki login i hasło i będzie pisało "Login Failed" oraz Play Offline ;)

PS. A gdy chcesz zagrać na serwerze i wybrałeś "Play Offline" Możesz także wejść na serwer lecz pod zwykłym nickiem! "Player"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...