Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] PL FB/KAMER MOD

ReapeR99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i od razu przepraszam za ten temat ale mam kilka pytań a nie mogę znaleźć nigdzie jasnej odpowiedzi.

Który fish bot jest najlepszy ?

Gdzie łowić żeby nie zostać szybko "złapany"?

Czy jak gram na 2 kontach a nie mam zmiennego IS oba konta są na innym emailu to dostane bana? (1fish bot 2 główna postać)

Czy mogę odpalić fish bota na kamer modzie ? Czy muszę jeszcze jakieś obejścia robić ? Czy to się opłaca?

Czy na forum jest może do pobrania drop hack który kradnie za pewną odległość i jak on działa ? (widziałem na bo stał pod drzewem i kradł zędy i inne żeczy)

Jeśli jeszcze będę mieć jakieś pytania to napisze.

Przepraszam jeśli ktoś napisze opcja szukaj nie boli czy coś w tym stylu ale dawno nie grałem na PL i nie wiem jak to wygląda i nic na ten temat nie znalazłem.

Opublikowano

Hmm na PL nie gram i niestety ci nie pomogę lecz dołączę się do pytania.

Jeśli gram na głównym koncie bez cheatów a w tym samym czasie gram drugim kontem na fb oba na innym emailu czy dostane bana na główne konto ?

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Jest taka możliwość jezeli robisz te obie czynności na tym samym komputerze ponieważ HS wykrywa hacka tak jak by byl uzywany na obu kontach

Opublikowano

FishBot najlepszy według mnie to emprel? Czy jakoś tak. :x Sam używałem byłem z niego "zadowolony".

Łowić jest najlepiej w dzień na ch2 , między ludzmi :). W nocy administracja GM'owie , tp. się do każdego by spr. czy nie uzywa jakiś niedozwolonych oprogramowań.

Tak jeżeli masz 2 konta na jedym e-mail , i jedynym z nim jest fishbot , dostajesz bana za powiązne konta czy cuś takiego.

Nie , nie ma takiego , lecz kamermod ma funkcje Gohst , mozesz to włączyć gdy umrzesz , nikt Cię nei widzi , a możesz kraść ... :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...