Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Item Serwer

xBumba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest ktoś kto dysponuje najnowszym item_serverem z instrukcją obsługi ? :P

Opublikowano

Jaki spam , to jest jego 1 temat . Ja na razie nie widziałem ale poszukam .

Down : no to ukłony jeżeli jesteś taki wszechwiedzący i wiesz że na pewno nie ma .

@up Naprawde niemogę

Bardzo mi przykro , dziewczyna pożytku z ciebie mieć nie będzie .

ty zawsze jesteś najmądrzejszy

Dzięki , nie musiałeś .

i wiesz że jest. Jak jest to daj mi link, bardzo chętnie skorzystam, miłego szukania nie istniejącego pliku. Pozdro

Nigdzie nie napisałem że jest .

Down : Ok nie żałuj sobie pisz raport już teraz ;)

Ja nie spamuje tylko używam opcji edytuj którą tobie też polecam ;)

Mogłeś pisać w poście up , a nie tworzyć kolejny post nie wnoszący nic do tematu .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

A czy powtarzanie tematu to nie spam? Powiem ci tak nie wysilaj sie bo i tak nie znajdziesz, bo nie ma. Jedyny sposób to edycja w plikach gry, ale to rób sam, jak ci się uda to możesz się podzielić :D

@up Naprawde niemogę z tych twoich postów, nie ma szukałem, wszyscy piszą że nie ma ale ty zawsze jesteś najmądrzejszy i wiesz że jest. Jak jest to daj mi link, bardzo chętnie skorzystam, miłego szukania nie istniejącego pliku. Pozdro

1.Ja pierdol@ przekręcasz ten tekst

2 Wiesz co to sarkazm?

3 Skoro piszesz że ja wiem że napewno że nie ma ( to jest właśnie sarkazm) to jest równo znaczne z tym że wiesz że jest

Jak już sobie dziękujemy

jesteś taki wszechwiedzący

Bardzo dziękuje,

problem pisz PW nie spamuj

@up Dobrze następnym razem napiszę report, Ghost jeszcze raz i ty w tym reporcie też się znajdziesz.

Ghost a czy ja nie używam opcji edytuj? No ciekawe

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@up

ile razy mam Ci to tłumaczyć- To czy to jest, czy nie jest spam- zadecyduje moderator+. Jeżeli uważasz to za spam, wyślij raporta..

@Top

skoro w tamtym temacie jak i tym nikt jeszcze nie znalazł Item_Serwer to faktycznie- możliwe, że nikt go nie posiada, choć nigdy nic nie wiadomo :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...