Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam pytanie jak kupie ticket sp 100% mam 26lvl taxi huny lvl taxera powiedzmy 57 :) to ile będe miec wiecej tego sp ? bo nie wiem czy się opłaca kupywac :D

oczywiscie gap -9

29715.png

19237.png

31166.gif

30558.gif

5851.gif

turcja_flaga.png

Jeb#^%$ac Te Wasze -----

Opublikowano

Jeżeli kupujesz ticket 100% sp , to sp będzie o 100 % więcej...proste ;) wytłumaczę ci jeżeli dostajesz za moba 1 sp dostaniesz 2 sp jak dostajesz 50 sp dostaniesz 100 sp ; ) będzie 2x więcej sp na minute z ticketem nieżeli bez ticketu

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Tak to ujme:

Powiedzmy dostajesz bez ticketa sp z tym taxerem w godzine 1,5k sp. Z ticketem sp w tym samym czasie bys dostal 3k sp. Bo to jest 100% ticket, czyli liczy to x2

Opublikowano

kurwa tyle to kazdy wie

mu chodzi o to ile mniej wiecej moze dostac bo nie wie czy sie oplaca tak robic

Opublikowano

ja pierdole co to w ogole za temat? do niczego nie prowadzi a sam bys sie mogl skapnoc no chyba ze jestes nie dorozwiniety chodzisz do 5 klasy podstawowki i lubisz wf... a nie matematyke rotfl.. ciezko policz ile dostajesz na minute srednio? powiem ci instrukcje : masz naprzyklad 50,5% i za minute bedziesz mial 51% i teraz robisz magiczne dzialanie 51 - 50,5=0,5 jezeli w nastepnej minucie dostaniesz kolo 0,5 CZYLI MASZ 0,5% na miNUTE JA PIERDOLE.. a z ticketem bedziesz mial 1%.. tak samo z SP!!!! "idzcie" do szkoly a nie popierdalacie w ta zjebana gre.. srr modzi i admini troche mnie ponioslo ale jak widze niektorych polakow to mi sie zle robi -.-

sygna1o.jpg

Opublikowano
ja pierdole co to w ogole za temat? do niczego nie prowadzi a sam bys sie mogl skapnoc no chyba ze jestes nie dorozwiniety chodzisz do 5 klasy podstawowki i lubisz wf... a nie matematyke rotfl.. ciezko policz ile dostajesz na minute srednio? powiem ci instrukcje : masz naprzyklad 50,5% i za minute bedziesz mial 51% i teraz robisz magiczne dzialanie 51 - 50,5=0,5 jezeli w nastepnej minucie dostaniesz kolo 0,5 CZYLI MASZ 0,5% na miNUTE JA PIERDOLE.. a z ticketem bedziesz mial 1%.. tak samo z SP!!!! "idzcie" do szkoly a nie popierdalacie w ta zjebana gre.. srr modzi i admini troche mnie ponioslo ale jak widze niektorych polakow to mi sie zle robi -.-

Devil uspokoj sie bo Ci hiroszime na gg zrobie xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...