Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champion] Którego kupić ?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

;)

Mam obecnie 10lvl i 5k ++ IP uzbieranych.

Ciągle pykam Annie i czasami Alistarem, z czego pierwszą wymienioną postacią idzie mi rewelacyjnie.

Zaciągnęła mnie pewna uwaga co do zakupu jakiegoś Championa który jest bardzo dobry na Summoner's Rift. Chodzi mi o Champa który głównie w itemkach idzie raczej w Szybkość Ataku, Zwiększenie Ataku czy Cios Krytyczny.

Grając w grudniu pamiętam, że wtedy Master Yi, który mnie zainteresował właśnie był darmowym Championem przez tydzień, no ale nie korzystałem aby go sprawdzić.

W sumie jest to dość legendarna postać i często, praktycznie co każdą rozgrywkę wybierana.

Co myślicie o zakupie wyżej wymienionego Bohatera ?

2.png

Posiadam: 5000 IP

Zależy mi na: Szybkości Ataku, Dużych obrażeniach

Preferuję: Fiora, Master Yi, niżej wymienione :)

PS: Na Championy wydaję tylko poprzez IP w zakresie 5k ( jak na razie ). :P :P

Liczę na odpowiedzi, daje Lajki ! ;)

EDIT: Gram Fiorą puki czas darmowego championa przez tydzień. Aby nowi odwiedzający temat nie pisali kolejnych Champów, powiedźcie czy warto wydać te 6,3k IP ? - Dozbieram w 2 dni, nie ma problemu. A z tego co testuję jest miazga po prostu, same zabójstwa, ledwo co dwie asysty na poprzednią rozgrywkę :P :P Speed jest odpowiednio szybki, daję radę z każdym jedyny problem leży w tym, że każdy go na razie wybiera i czasami nawet trudno trafić. :D

E9mwj60.png
Opublikowano

Jeśli koniecznie chcesz male champa, to kup Siona (stun,tarcza,masakryczne ulti, można też zrobić go pod ap) albo Tryndamere (nieśmiertelność z ulti, dodatkowe ad ze skilli, heal, escape mechanizm, brak many)

Jeśli może być ranged, to ja na twoim miejscu bym kupił Tristanę (dodatkowy AS w skillu, Escape mechanizm, passyw zwiększający zasięg)

@Podsumowując, najlepszym rozwiązaniem będzie kupić Siona ,Mastera Yi i Trynda za IP ( 1350+1350+450 IP) i dostać Tristane za darmo ( polubic lola na fb)

Opublikowano

Właśnie mam Tristane za darmo :P

Hmm Master Yi to na 100% kupię a Siona, Trynda chyba mi nie leży za dobrze. :P :P

Co jeszcze myślicie o Jax'ie ? :)

E9mwj60.png
Opublikowano

Jakbyś dozbierał 6k IP to masz fiore, ona ma szybkość atk. + atk. z W + e dające szybkość ataku.

A tak to najlepszy raczej trynda, kozak hity + nieśmiertelność.

9777920400_1341294249.png

Opublikowano

Właśnie mam Tristane za darmo :P

Hmm Master Yi to na 100% kupię a Siona, Trynda chyba mi nie leży za dobrze. :P :P

Co jeszcze myślicie o Jax'ie ? :)

Imo Jax po reworku jest słabszy niż przed, kolega wyżej dobrze mówi z tą Fiorą, zagraj nią dopuki jest w rotacji ;]

Opublikowano

Tak widziałem właśnie, że rozpoczął się tydzień z Fiorą. :P :P

Zagram, dostosuję się zaraz do poradnika jakiegoś i kto wie, może mi się spodoba. :D

Jak na razie Fiora na typowych rozgrywkach padała jak mucha - podejrzewam, że ludzie nie potrafili nią grać, albo nie znają Buildu dobrego. ;)

Trochę mnie tylko martwi właśnie cena 6k IP - nie chciałem tak dużo na jednego Champa, tylko rozłożyć na jakieś 3x 1k IP. <_<

E9mwj60.png
Opublikowano

Ja polecam twitcha, ale trzeba ogarnąć! Ma duży dmg + passyw, jest to najelpsza postać pod szybkość ataku.

Opublikowano

Moim zdaniem jak pod speed'a kupuj xina ;D Wcale nie trzeba dużo itemków pod ad a i tak zabijasz ;)

Nie ma emocji - jest spokój.

Nie ma ignorancji - jest wiedza.

Nie ma namiętności - jest pogoda ducha.

Nie ma chaosu - jest harmonia.

Nie ma śmierci - jest Moc.

Opublikowano

Potrzebujesz szybkiego, mocnego AD. Myślę, że Xin będzie w sam raz. Ewentualnie można spróbować Pantheon'a lub Shaco.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Hmm parę dobrych propozycji jest, może poczekam jeszcze dalej i rozważę wtedy wszystkie. :P

Ogólnie dzięki za odpowiedzi, każdy dostaje Lajka za solidne podpowiedzi. :D

E9mwj60.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...