Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czarne skrzynki teraz

zambuzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Powróciłem do combata po przerwie i gram lekko ponad miesiąc moje pytanie dotyczy czarnych skrzynek.

Więc kiedyś jak grałem w combata z czarnych skrzyń co dzień leciała jakaś broń na perm. no wiecie o co chodzi że ten i ten otworzył czarną skrzynie i poleciała mu jakaś broń na perma,a teraz nie widze nic takiego non stop lecą tylko i wyłącznie spece i te pierdoły typu kolorowy nick zmiana płci itp.Ja się pytam xD czy bronie na perm lecą jeszcze z czarnych skrzynek ??

Opublikowano

Jeśli masz czarną skrzynkę w inboxie możesz sobie zobaczyć klikając "View Full List" ale chyba już nie lecą. Jestem poza domem więc nie sprawdzę ci teraz.

Opublikowano

Już mam za sobą incydent ze skrzyneczkami na tej liście pisze że bronie też lecą ale czy na perma chyba nie ;p tylko wiesz po prostu odkąd wróciłem ani razu perm. z czarnych w sęsie broń teraz ten event i na czacie tylko same spece i te pierdoły 0 broni.I już świruje ;pp

Jakiś czas temu sam otwierałem 15 sztuk wynik ?

Opublikowano

Czyli jednak lecą ale kurde gram sporo w ciągu dnia to tylko te spece i te nicki xD no ale oke czyli lecą Dzięki

Opublikowano

Czyli jednak lecą ale kurde gram sporo w ciągu dnia to tylko te spece i te nicki xD no ale oke czyli lecą Dzięki

Bronie na perma dalej z niej lecą, wczoraj widziałem na MP, że ktoś wylosował AW na perm. A to, że cały czas widzisz jak spece i inne drobiazgi dropią, po prostu przypadek. Może zmniejszyli prawdopodobieństwo trafienia broni na perm, a zwiększyli na spece i te drobiazgi. Wszystkie rzeczy z Black HiSec Case lecą na perma, gdyby coś się zmieniło, Nexon by nas poinformował. Perma bardzo trudno trafić, możesz otworzyć 2 skrzynki i wylosujesz perma, a można ze 20 i nic specjalnego nie dostać. Wyjaśnione, jakbyś miał jakieś pytania pisz na GG^^.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...