Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Vpsy od 3zł

Lyons

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahaha jeszcze dostałem 5%.

Pocałujcie mnie w dupe moderatorzy mpc.

,,Pocałuj mnie w dupę i jak gówno poczuj się" :)

Metin2 To zło! Koniec z tworzeniem serwerów! Czas na publikowanie rzeczy!

Opublikowano

Ja od miesiaca pisze do modow zeby mi procenty za sygne zdjeli. I co mam dalej... 0 pracy modow opierdalaja sie

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ten za 3zl jakiś lipny.

najlepszy ten ostatni za 38+

może kiedyś kupie

a wiecie czy to stała cena czy promocja?

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano
Z okazji tego że Pan xDeStRuCtx ostatnio opublikował jakieś vpsy lecz nie zdążyłem je zobaczyć to przedstawiam wam moje oferty jakie znalazłem a jego jebać w dupsko.

Czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz?

Takie jak np Destruktor (jeżeli popełniłem błąd to sorry, aczkolwiek mam zastrzeżenia do niego) Badar ( Nie znam lepszej osoby od questów i nie tylko questów) Kwiatmix też znana osoba, też by ładnie ogarniała, BlondX aczkolwiek też mam do niego zastrzeżenia...

5509611799_82aa328735.jpg

Opublikowano

Najlepsze jest to że się pisze do Admina lub Globala a oni na to też mają wyjebane.

To forum schodzi na psy, wraz z kidami, modami, globalami, admnami.

Teraz każdy kto napisze 10 postów jeden temat poświeci jajcami przed moderatorem otrzyma kida... Takie np dzieci 10 letnie mają kida, co jest na forum? Nobska kraina... Szkoda słów. Dla mnie powinny mieć moda osoby które się udzielają na forum, czynią coś dla niego, są znane. Takie jak np Destruktor (jeżeli popełniłem błąd to sorry, aczkolwiek mam zastrzeżenia do niego) Badar ( Nie znam lepszej osoby od questów i nie tylko questów) Kwiatmix też znana osoba, też by ładnie ogarniała, BlondX aczkolwiek też mam do niego zastrzeżenia... Jest wiele os które ładnie by pełniły funkcję moda. Tylko kokosz woli dziecko 10letnie niż osobę doświadczoną która niestety ma własny serwer

@EDIT:

Pamiętam za czasu Makina jak się starał na moda, w tedy metin2 był ładnie ogarniety. Tak samo jak JP też idealnie dział ogarnięty, niby był to sknera ale ładnie ogarniał. Tam na zdjęcie kilu % nie czekałem nawet godziny...

Popieram! Gdybym miał czas i nie musiał się pierdolić z jakimś egzaminem pewnie bym kandydował :D

sygnatura2.png

Opublikowano

@UP:

O Tobie zapomniałem, sorry :P Też jesteś godną osobą na moderatora, jesteś ogarnięty masz wiedzę wiek... Nie to co nie którzy moderatorzy..

@Antix:

Widzę że skasowałeś mój post, mpc boi się afery. Mniejsza z tym.

Edytowałeś mój post oraz jednego skasowałeś. Napisałeś:

//wystarczy pw moderatorzy to nie roboty ja zawsze ściągam % jesli ktoś poprosi na pw

A nadal nie widzę zdjętego nawet 1%... Po co się palisz skoro i tak nie zrobiłeś?

@EDIT

Moderatorzy mpcforum nic nie umieją tylko opierdalać się. Może nie wszyscy ale tak przeważnie jest...

Opublikowano

Nic nowatorskiego nie wrzuciłeś, a za piękne oczy % nie zdejmują. Nie wiem po co płaczesz.

Masz 17 plusów i najwięcej postów w koszu. Pomoc nieoceniona. anyway, nie wiem co mają te vpsy za 3 zł do metina, skoro na nim nawet jedna czwarta game jednego się nie odpali z 100 mb ram ^^

//edit

wrzucasz questy które już kiedyś były lub są do napisania w kilkanaście sekund.

Opublikowano

To trzeba było cwaniaku dać iceruna na mpc + odbugowaną mape

Opublikowano

To trzeba było cwaniaku dać iceruna na mpc + odbugowaną mape

Ohh no! Lyons będziemy Ciebie ubóstwiać za to że dałeś jakąś chujową mapę która jest praktycznie każdym serwerze

Swoje skille pokazałeś serwerem Just4Fun

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...