Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Konkurs

Slayer-_-PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba wiem co to i nie powiem ;)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

wiem z rysunku że to rosyjski lup amerykański czołg lecz mi bardziej rosyjski przypomina

mam chyba

mam na 70%

napisze i podam jaki to

Witam ponownie za tom wiadomość chciałbym dostać lika

Jest to rosyjski czołg KW-85 widać to po obrazie i zamieszczonym tekście http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/archive/8/80/20071007125704%21KV-85_in_Avtovo.jpg link do obrazka http://pl.wikipedia.org/wiki/KW-85 a to do opisu

Daj Like jak pomogłem bardzo proszę O_o

może to być jeszcze T20 Medium Tank

Opublikowano

Historia tego czołgu

Czołg KW-85 powstał jako ostatnia wersja produkcyjna radzieckich czołgów ciężkich serii KW (Kliment Woroszyłow). W 1943 roku czołgi KW w "szybkiej" wersji KW-1s osiągnęły już zadowalający stopień sprawności mechanicznej, wiążący się między innymi z zastosowaniem nowo opracowanej skrzyni przekładniowej i przekonstruowanego sprzęgła głównego, co radykalnie zwiększyło możliwości trakcyjne czołgu i zmniejszyło usterkowość. Jednakże ich armata kalibru 76,2 mm był już wówczas uzbrojeniem zdecydowanie niewystarczającym do zwalczania nowych czołgów niemieckich Panther i Tiger.

Pierwszy projekt zastosowania silniejszego uzbrojenia na czołgach KW pochodził już z grudnia 1941 – opracowano wówczas przezbrojenie czołgu KW-1 w zmodyfikowaną armatę przeciwlotniczą 85 mm wz.1939 (52K). Projekt ten o fabrycznym oznaczeniu U-12 nie został jednak zrealizowany. Prototyp kolejnej wersji powstał w drugiej połowie 1943, był to czołg KW-1s uzbrojony w nową armatę 85 mm S-31 konstrukcji W. Grabina, zamontowaną w oryginalnej, niepowiększonej wieży. Z powodu trudności w obsłudze armaty przez dwuosobową obsadę ciasnej wieży, projekt zarzucono.

W 1943 opracowaniu znajdowała się już nowa seria radzieckich czołgów ciężkich IS (Iosif Stalin). Zanim jednak czołg IS-1 był w pełni gotowy do produkcji, opracowana była już dla niego wieża z nową armatą 85 mm D-5T. Postanowiono w oczekiwaniu na nowy model podjąć produkcję przejściowych czołgów KW, wyposażonych w nową, gotową już wieżę.

za wysoka sygnatura

Opublikowano

potwierdzam sorki za błond o 18:30 dodajcie link podam co to za czołg

z stego co podobno słyszałem że to bedzie rosyjskilub chinski wiec mamy mały trop

Opublikowano

Ale on ma amerykańskie gąsienice... Jak dla mnie to jeden z shermanów.

Po za tym wieża się nie pokrywa z tą od KW85.

Ojć, nie czytam ze zrozumieniem, sorki :s

"Fight with the best, die like the rest"

Opublikowano

To M10 Wolverine, przyjrzyjcie się wieży, charakterystyczna wieża i przód czołgu ( osłony na gąsienice )

@Edit: Lul, nie spojrzałem, dzisiaj dopiero o 18:30 się pokaże, ale ten z puzzli to M10 Wolverine na 99% :)

@Edit2: Mam prośbę, wrzućcie tutaj to zdjęcie tego czołgu ( już się pojawiło ) żeby było łatwiej ( mpcforumowicze nie musieli sciągać :)

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

witam mi na telefonie nir okwiera tego zdjęcia wiec prosze umieście mi je thx dam lika kto da pierwszy

e napiszcie mi stronke z zdjeciem daje like

Opublikowano

Moim zdaniem to fail bo widać tylko jakieś 2 małe lufki i nic innego charakterystycznego dla czołgu nie widzę .. W 1 konkursie było przynajmniej kółko i coś można było podziałać a z tym gównem nic nie wymyśle

Opublikowano

nie wiem nikt nie zgadnie może hakerzy by pomogli z odblokowaniem całego zdjecia bo z tego kolor można stwierdzić

acha masz like

wole puzzle

mam proźbe widze że są ludzie kometujcie rozmawiajmy ustalmy jaka to frakcja miał wejść chiński i rosyjski czołg wiec prosze o info od Upadly i od innych licze na odpowiedź

Ps dla obana zrup temat i go podepnij że nie ma haków do tej superowej gry

Opublikowano

@Slayer-_-PL >>> QRWA zainwestuj w słownik bo sie czytac nie da tego co piszerz robisz wieksze błedy niz 10 letnie dziecko(pewnie tyle masz) w kazdym twoim zdaniu jest kilka błedow na poziomie podstawowki(wczesnej) OGARNIJ dzieciaku.. ..

Opublikowano

@Slayer-_-PL >>> QRWA zainwestuj w słownik bo sie czytac nie da tego co piszerz robisz wieksze błedy niz 10 letnie dziecko(pewnie tyle masz) w kazdym twoim zdaniu jest kilka błedow na poziomie podstawowki(wczesnej) OGARNIJ dzieciaku.. ..

Dlaczego "piszerz" jak poprawną formą jest piszesz? Zanim zaczniesz poprawiać kogoś, zacznij od siebie.

Po za tym, przypomina mi to coś z rodu AMX-owatych.

Opublikowano

dzienkuje za obrone mam dysleksje mam prawo popełnić kilka błedów więc prosze o zrozumienie w dodatku pisze na telefonie

i do tematu wróce sądze że się pojawi jakiś fracuski czołg

Opublikowano

Dla mnie to jakiś low tier czołg bo jakoś na wyższych tierach nie zauważyłem takich dwóch małych działek koło siebie. Ja bym stawiał na M3 lee albo sherman albo d1 albo amxa 40

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...