Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Crossfire china

kupiekonto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz link do CF CH ;) :

http://cf.qq.com/

Klikasz na :

1331660958-U351709.jpg

Potem masz :

1331661016-U351709.jpg

1. Pod pierwszym nie rozkminiam tego, jakiś program, ale jak włączyłem same krzaki. xD
  2. Pod drugim jest pełna instalacja gry do pobrania czyli Downloader.
  3. Pod trzecim plik .torrent.

Aby się zarejestrować dajesz na :

1331661146-U351709.jpg

Potem wyskoczy okienko i klikasz na :

1331661589-U351709.jpg

Wyskoczy Ci nowa strona, na której musisz stworzyć konto. Teraz chyba nie będzie już problemu, bo jest po angielsku. ;) Po rejestracji wyświetli się (bodajże na czerwono) ciąg cyfr (QQ Code), KTÓRY MUSISZ SOBIE GDZIEŚ ZAPISAĆ ! Z TEGO KODU BĘDZIESZ SIĘ LOGOWAŁ ! Stworzysz konto to sprawdź skrzynkę ( może być w odebrane lub w SPAM - tam też zajrzyj, ja miałem w SPAMie ) i kliknij w link aktywacyjny.

Finish. :) Tylko nie wiem czy działa na normalnym IP czy nie, bo jeszcze nie ściągnąłem. ;)

Aaa i pewnie żeby system mógł funkcjonować i wyświetlić "krzaczki" będziesz potrzebował dodatku do Windowsa z paczką języka chińskiego :

http://www.microsoft.com/download/en/confirmation.aspx?displaylang=en&id=4194

Powinno działać. ;) Jak uda mi się ściągnąć to napiszę czy działa na normalnym IP, ale mi się wydaje, że raczej na pewno. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

A powiedzcie mi. Będę miał tam lagi, i jak tak, to czy większe, niż np. na CF VN, czy może tylko minimalne ?

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Dobra, moje obserwacje.

Zacząłem pobieranie, i prędkość pobierania mam normalną, nie jakąś niską.

Czy to już może świadczyć o pingu w grze, czy prędkość pobierania może być zupełnie inna, niż ping ?

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@Up

Hm moim zdaniem raczej to są 2 inne rzeczy. Serwer od pobierania może stać na innym sprzęcie, a serwer z grą jeszcze na innym. I pewnie tak jest, więc ping może być inny niż prędkość pobierania.

I wydaje mi się, że pingi będą podobne do tych co na NA. W końcu Ameryka od nas daleko i Chiny też. ;)

Mam prawie połowę pobranego. Jak uda mi się włączyć - dam znać i podam szczegóły. ;)

@Edit

No i niestety nie pogramy w CF CH. :( Jest blokada takowa, że trzeba podać nr. dowodu osobistego i do tego CHIŃSKI ! :( Inaczej nie wejdziemy do gry... Jeśli macie jakieś generatory chińskich dowodów to dawać je tu. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

na CF NA mam ping 2,3,5 10 MAX

a na CF CHINA miałem 1200 ping

moim zdaniem nie opyla się tam grać :mellow:

UP

dawniej nie trzeba było jakiegoś dowodu 8S

ahh...

czasy się zmieniają :huh:

NIE BĄDZ ŻYŁA DAJ DIAXXA !!!

(KLIKNI NA OBRAZEK)

HAHHAAHjp_xshxhsq.jpg

TROLOLO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...