Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Quick Scope

Mcc1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczące quickscopa mógł by mi to ktoś wytłumaczyć jak to poprawnie robić?? Bedą like :P

PS.Sory za prefix ale pisze z tela i też nie wiedziałem jaki dokładnie dać

Opublikowano

Quicka nie nauczysz się od tak, trzeba ćwiczyć, bez tego nie będzie efektów, podstawowa sprawa, żeby móc robić dobry QS to przede wszystkim dobry sprzęt, bez niego trudno ogarnąć, 1 lag i padasz, do tego skill, refleks, opanowanie i pewna ręka, grać ze spokojem, nie "podniecać" się za bardzo jak wbijemy Multi/Ultra, zobacz sobie ten poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/323718-tut-sniper/

Opublikowano

Dzięki sprzęcik mam dobry :) zero lagów sr też Artic Wolf i L96A1 więc ujdzie a jeszcze ktoś jakieś porady?? a dla kolegi up leci Lubię to

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

No więc tak.

Raz pisałem , powtórze again ^^

Na pewno musi być koordynacja ręka-oko.

Musisz mieć wyczucie kiedyś przycelowywać i strzelać.

Oczywiście po tej czynności naciskasz 2 razy "Q" aby zmienić na nuż i znów broń , i powtarzasz QS'a

Przy tym , nie czekasz ileś tam sekund.

Wyjmujesz i odrazu celujesz i starasz się strzelić , jeżeli tego nie zrobisz czekasz kolejne sekundy.

No ogólnie graj dużo Eli z SR Only , OMA , z niskimi lvl'ami , aby łatwiej było.

To takie złote porady.

Główne.

I trenuj dużo , a pewnego dnia bd miał to we krwi ^^

Opublikowano

Jeśli chcesz mieć dobry refleks, gnieć jakąś gumową piłeczkę w dłoni. Jeśli grasz AW musisz lekko przeciągać szybko zooma na scope.

Opublikowano

Pamiętaj, że musisz też wybrać dobrą snajpe do qs. Polecam L96A1 ARCTIC WOLFA l115a3 i l96a1 super magnum <3

52671550.jpg
Opublikowano

Masz tutaj jeszcze poradnik co i jak tylko po angielsku ale łatwo zrozumieć bo pokazuję to co było poprzednio napisane.

Bywalec
Opublikowano

Do snajp nadających się na QS polecam FR F2

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...