Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Zabezpieczenia Przeciw Botom

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam, długo nie było mnie w kraju, teraz wróciłem i chciałbym wrócić do gry w Silkroad. Jednak przeczytałem, że Joymax zaczął prowadzić nową politykę przeciwko botom, nowe zabezpieczenia i tym podobne. Chciałbym się zapytać, czy teraz da się dalej grać bezpiecznie na jakimś bocie (chodzi mi głównie o Agbota)?

Admin Cienia
Opublikowano

Isrobot/Turbobot > agbot > sroking > ibot > sbot / Taka mini skala z banowalnością, oczywiście nie może to oznaczać że naprawdę tak jest choć jest to najprawdopodobniejsza wersja.

Od największej > do najmniejszej - jakby kto nie wiedział.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@up

Że niby sbot ma największą szansę na bana? Nie wierzę =/

@down

Tak sądziłem ;) Zaspany byłem i nie myślałem.

Sex, alkohol, mordobicie...

ruSRO: Apec

acc: Наступение - 9x

Rouge/Cleric

Admin Cienia
Opublikowano
@up

Że niby sbot ma największą szansę na bana? Nie wierzę =/

Spójrz jak lecą strzałeczki.. A i nawet bez nich można się domyśleć jak to idzie.

Opublikowano
AgBota nie polecam, leci za niego najwięcej banów.

Ja polecam SroKinga bo nie znam żadnej osoby która dostała za niego bana :P

potwierdzam

wciągnąłem w srokinga sporo znajomych i puki co wszyscy bocą xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano
Wystarczy zmienić nazwę pliku "SilkErrSender.exe" na jakaś inna oraz czyścic folder "Dump" i szansa na bana jest minimalna :D

Ja ten SilkErrSender wywalilem calkiem ;d

Opublikowano

oni tak strasza tymi banami a banuja tylko boty o nicku SuCK1223myballs to wiesz xD jak dasz jakis norm nick superhero to masz full bot time xD

sygna1o.jpg

Opublikowano

Ja za agbota dostalem bana-bo zapomnialem czyscic dump xD hehe ;d a co do botow agbot jest spox ale najlepszy jak dla mnie sroking ;)

Opublikowano

Jade na sbocie ,7 charow ,24h ,dumpa nie czyszcze ,silkerorr......exe mam nie z usuniety ,a bna ani widu ani słychu xD

Chyba to sie nie zmieni ,osobiscie ich polityke mam gleboko w ........ bardzo głeboko. xD

Ankimone.pngXv_HM_vX.pngMagicMusic.png

bowd10sox.gif+suncq7.gif=serducho.gif

Uczeń
Opublikowano

Czyli wszystko po staremu? :D Skoro można dalej spokojnie bocić, wracam do gry, nie widziało mi się ręczne farmowanie postaci :)

Opublikowano

U mnie w unii 3 osoby poleciały ze srokingiem więc mówienie że za tego się dostaje a za tamtego nie jest bzdurą 2 z 3 miały premki plus, a dzisiaj 400 osób poleciała z drugim ostrzeżeniem. Wniosek nikt nie jest bezpieczny, jeżeli nie przestaną banować to wkrótce serwery będą puste.

Opublikowano

Jak odzyskam rogala na Titanie to pobocę sbotem i zobaczymy ^^

Sex, alkohol, mordobicie...

ruSRO: Apec

acc: Наступение - 9x

Rouge/Cleric

Opublikowano
Isrobot/Turbobot > agbot > sroking > ibot > sbot / Taka mini skala z banowalnością, oczywiście nie może to oznaczać że naprawdę tak jest choć jest to najprawdopodobniejsza wersja.

Od największej > do najmniejszej - jakby kto nie wiedział.

srokinga bym postawił za ibotem, małe pytanko przy okazji , co to za ujowy wygląd postów , nie da się to jakoś zmienić?.żeby przeczytać wypowiedź muszę klikać w każdy post osobno, nie wiem jak wam się to podoba , ale dla mnie jest to nie wygodne.

Edit.

Teraz lepiej tnx ;P

83416dfa001f9912.jpg
Admin Cienia
Opublikowano
srokinga bym postawił za ibotem, małe pytanko przy okazji , co to za ujowy wygląd postów , nie da się to jakoś zmienić?.żeby przeczytać wypowiedź muszę klikać w każdy post osobno, nie wiem jak wam się to podoba , ale dla mnie jest to nie wygodne.

Na samej górze tematu masz "Opcje" wejdź w nie i zaznasz Widok standardowy.