Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z serwerem w minecrafcie 1.1 więc zakładam serwer przez hamachi i nie moge weisć i moj kolega tez dam pare

screnów

post-578382-0-95476200-1331581319_thumb.png

post-578382-0-92832200-1331581321_thumb.png

post-578382-0-32188300-1331581324.png

Opublikowano

Podejrzewam, że są to zepsute chunki. Wgraj nową mapę i usuń wszystkie pluginy ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Podejrzewam, że są to zepsute chunki. Wgraj nową mapę i usuń wszystkie pluginy ;)

zaraz zobacze

nic jak zrobiłem nowy serwer i jak łacze w minecrafcie pisze mi disconed by serwer took too long to log in

Opublikowano

zaraz zobacze

nic jak zrobiłem nowy serwer i jak łacze w minecrafcie pisze mi disconed by serwer took too long to log in

Wyłącz wszelkie pobierania, programy, które obciążają łącze internetowe. Może to być także wina pluginu AuthMe, jeśli go masz to spróbuj wywalić i sprawdź czy działa.

Opublikowano

Wyłącz wszelkie pobierania, programy, które obciążają łącze internetowe. Może to być także wina pluginu AuthMe, jeśli go masz to spróbuj wywalić i sprawdź czy działa.

to jest serwer teraz czysty bez rzadnych pluginów

to jest serwer teraz czysty bez rzadnych pluginów

i jak drugi raz łaczyłem pisze mi conection lost end of stream
Opublikowano

Z pluginami jest tak że jedna rzecz zle i wszystko się pali też tak miałem jak zaczynałem :(

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Musisz wgrać nową mapę. Musiałeś zadużo użyć tnt lub przeciążyć serwer wgraj nową mape i powinno być ok.

to stawiałem nowy serwer
Opublikowano

Polecam metode ''one by one'' jak to mi mowil jeden koles z bukkita . Wywal wszystkie pluginie i wgrywaj po jednym . Za kazdym wgranym pluginem zobacz czy nie powoduje zadnych problemow.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Polecam metode ''one by one'' jak to mi mowil jeden koles z bukkita . Wywal wszystkie pluginie i wgrywaj po jednym . Za kazdym wgranym pluginem zobacz czy nie powoduje zadnych problemow.

Tak ale ja niemam zadnych teraz pluginów
Opublikowano

Tak ale ja niemam zadnych teraz pluginów

domyslam sie ze masz snapshota do innej wersji- pokaz poczatek startu serwera. Komunikat jaki pokazuje sie jest typowy do innej wersji serwera i innej wersji zainstalowanego minecrafta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...