Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , mam taki problem ... a mianowicie dzis rano zrobil mi sie update i porbowalem sie zalogowac no ale nic to wyszedlem i teraz sie probuje sie zalogowac i pisze ze mam zle haslo ... i to mnie zaskoczylo jak dzis rano sie logowalem normalnie , nie podawalem nikomu acc id pw itp co moze byc przyczyna ? z tego co wiem z forum z i dzisiejszej auktualizacji to usuwaja acc to moze cos wplynac na to?? prosze o pomoc!!!

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Wiesz , że mam to samo. Nikt nie znał passów a tu nagle po update wpisuje id i acc i zonk :wacko: poza tym jak patrze na rev to postać jest pusta.

PS aby nikt nie mówil ze mam jakieś śmieci na kompie bo nie mam Kaspersky ustawiony na full, a mam premke wiec nie potrzebne mi żadne wspomagacze(100% legit).

Jeżeli ktoś ma podobny problem, proszę o fast reply

Opublikowano
Wiesz , że mam to samo. Nikt nie znał passów a tu nagle po update wpisuje id i acc i zonk :wacko: poza tym jak patrze na rev to postać jest pusta.

PS aby nikt nie mówil ze mam jakieś śmieci na kompie bo nie mam Kaspersky ustawiony na full, a mam premke wiec nie potrzebne mi żadne wspomagacze(100% legit).

Jeżeli ktoś ma podobny problem, proszę o fast reply

ja teraz ide zrobic na joymax forgot password i zobacze czy cos sie zmieni...

// Edit: btw mam to pierwszy raz!

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Nie slyszeliscie o bugu ? o_O Wystarczy znac ID i SA do zmiany PW .

Jeżeli pomogłem, daj 5*

Bez bota to nie robota !!!

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano
Nie slyszeliscie o bugu ? o_O Wystarczy znac ID i SA do zmiany PW .

no ale mi nie chodzi i zmiane pw tylko ze rano sie logowalem bylo ok , a pozniej tak jak by mi ktos zmienil pw ... aka scamm cos takiego...

Ach Ten Andy!
Opublikowano

Dlatego mowie, ze Joymax znow cos zjebal i teraz PW mozna zmieniac mając tylko ID i SA. Pewnie kupiles/zamieniles postac, albo inne osoby znaly Twoje ID i SA i zmienili Ci haslo.

Mozesz jeszcze odzyskac konto, robiąc na nim weryfikacje meila w serwisie google.

Jak cos to pisz na PM, pomoge Ci.. Ja juz się tak zabezpieczylem. Moze i nie do konca, bo nawet gdy odzyskam chary, to bedą gole i pewnie z pk, ale lepsze to niz w ogole nie miec :/

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

jednego chara za ktorego sie zamienilem to juz zrobilem sobie nowe pw i maila ale tego z 94 lvl to jeszcze nie i chyba teraz zrobie ...

// Edit : juz z 1,5h temu zrobilem veryfikacje na jednym starym koncie ale dalej moge zmienic pw ...

Ach Ten Andy!
Opublikowano

To niema znaczenia czy zmieniles PW na nowo, czy meila. Znając ID i SA, mozna zmienic PW. (juz się powtarzam :P)

Zrob weryfikacje na gmail... w najgorszym wypadku mozesz tylko nie miec itemów... Ale postać będzie.

@EDIT: Wiem, bo JoyMax cos ostro pojebal .. :/ mam nadzieje, ze jutro (dzis) to jeszcze naprawią bo niemam zamiaru tracić więcej charów :/ niestety wszystkie kupiłem oraz zamienialem sie.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

Obecnie tak, nawet gdy masz weryfikacje. Gdy juz naprawią bug, nie zmieni.

Jeżeli pomogłem, daj 5*

9js41qdsv6v29p22zf.gif

Opublikowano

haha to pozdrawiam ta gre , narazie jestem na laptopie i netem z ograniczenie wiem duzo nie narobie , czekam na neta dopiero wiec bedzie po charach ... jestem ciekaw co zrobic gaymax!

Ach Ten Andy!
Admin Cienia
Opublikowano

Nie ciekawie to wygląda, kumplowi też nie działa konto a ma wizza 92lvl kupiony rok temu..

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...