Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Uwaga spoilery! Mass Effect 3

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku zaznaczam że mój problem zawiera śladowe spoilery,a że gra ma kilka dni to ostrzegam - nie czytaj jesli nie skończyłeś głównego wątku :).

*Nazwa gry: Mass Effect 3

*Gra oryginalna: Oryginał, as always ;]

*Paramenty komputera: xbox360 arcade 60 gb

*Opis swojego problemu: No to jazda ;]

W grze zdobywa się tzw punkty gotowosci bojowej. Kto grał ten wie :). I tu problem - skończyłem grę na pierwszym razem grę z ~80 % zielonego paska (ok. 2 tys jednostek) więc cała armia wynosiła 160 % (4 tys). Ale wiadomo - tylko połowa jest w gotowosci bojowej. I mam problem bo kończe grę po raz 2 (bez importu postaci z ME2 w przeciwieństwie do 1 gry, nie polecam tego rozwiązania, fabuła na tym cierpi), i znów mam ten sam problem - nie mam całego zielonego paska co oznacza brak 3 zakończenia. Przeszukałem prawie wszystkie planety i zrobiłem wszystkie misje na Cytadeli/N7.

I tu moje pytanie - da się zwiększyc tą aktywnośc bojową z 50 % na więcej? czy na pewno potrzeba 100 % by miec 3 zakończenie? I jesli tak to co pominąłem :)

Opublikowano

A jakie wybory? Miałeś i krogan i turian, gethów i quarian, asari i salarian, najemnicy od Arii, najemnicy od Vol sula w cytadeli?

Wszystkie systemy przeskanowane na 100%?

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...