Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] AP

Matrix128

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 3150

Zależy mi na: wytrzymałości postaci a zarazem żeby zadawała duże dmg magiczne

Preferuję: Zastanawiam się nad

Anivią , Mahlhazarem , Swainem, Tristanką lub Zixem oraz Luxem i Le Blanc

xD

Opublikowano

Le Blanc potezne dmg w early game lecz w late slaba troche, polecam Kassadina, ulti co 6sek do ucieczki i dogonienia perfect, potezny dmg, ale czesto banowany na rankedach, Malzahar tez swietny, Q,W,E,R i goscia prawdopodobnie nie ma ;)

Opublikowano

Kassadin jest w miarę dobry. Regeneracja many z AA, system ucieczki i gonienia, silence, duże DMG. Jax również jest dobry, ale to hybryda. Bardziej polecam Kassadin'a.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Kassadin na low lvl kosa, ale potem na rankedach nie pograsz. Leblanc podobnie na normy ok. , ale nie da rady nią zagrać na rankedach.

Karthusa weź. Ogarniesz Q, podobijasz z R i już masz takie dmg...

Opublikowano

A co z anivia? I Kassadin nie kosztuje czasem ponad 6000 ? I szukam tez latwej postaci do ogarniecia bo dlugo nie gram w to i nie znam sie az tak jeszcze ;p Dopiero 10 level i chce z kolegami bo mamy team na renkedach grac jak wyzej ktos napisal .. A kumpel polecal anivie lub inna postac dobra i wyslal mnie tez tutaj ;P

Opublikowano

Ja nie chce koniecznie na mida ... I mam Annie i strasznie zle mi sie nia gra.. Annie odpada tak jak wczesniej co sadzicie o anivi ? I czy Karthus albo Kassadin nadaja sie na rankedach i sa latwi do ogarniecia?

Opublikowano

Bierz morderkaisera ... Najlepszy Ap za 3150, tarcza która pochłania dmg (w sumie to 2 pasek życia :), świetne ulti, tarcza (W). Zakupisz księgę starożytnych i możesz się śmiać przeciwnikowi w twarz.

Opublikowano

Lux ma na prawdę fajny pocisk. :) z AP bardzo moge polecić orianne. nie trzeba bardzo długo ogarniać a na midzie praktycznie każdego ścisne :) Mordekaisera mam i mogę Ci polecić. Karthus jak nie ogarniesz możesz się szybko zniechęcić. Reasumując- polecam Ci: Orianna, Lux i Anivia jak chcesz być twardszy to Morde no chyba że budujesz go pod full ap ;P

21278_23_12_11_6_30_19.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...