Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Szybka kasa na prywatnym serwerze EliteMT2

Szkanatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj chciałem napisać dosyć prosty poradnik, chociaż czasochłonny. Wydaje mi się, że każdy sobie z tym poradzi. No to zaczynajmy ;-) .

1. Pobieramy Metin2Moda by KaMeR (oczywiście tego na privy) ze strony www.metin2mod.tk

2. Wrzucamy go do naszego folderu z grą. (Powiem teraz, że hack potrzebny tylko do wyrzucania expa na gildie :-) )

3. Wchodzimy do gry i tworzymy nową postać (polecam wojownika lub ninje). Najlepiej w królestwie Jinno.

4. Naszą postacią idziemy na psy, wilki oraz niedźwiedzie.

5. Na czacie wpisujemy /hack lub wciskamy F6.

6. Wybieramy guild exp donator. Powinna byc jeszcze opcja stworzenia wlasnej gildii od 1lvl. Jezeli to nie podziala to nasza glowna postacia powyzej 40lvl zakladamy gildie i dajemy tego dropka do niej.

7. Zaczynamy walic psy itp. Wylatuja sztabki prawda??? Uzbieramy kilkanascie takich po 10mln itd.

8. Selamy to u jakiegos NPC i zyskujemy tyle ile uzbieralismy kasy ze sztabek. Po 1h uzbieramy okolo 1kkk albo i wiecej. Mi udalo sie uzbierac w 1h i 30min 2kkk a tobie? Kupilem EQ smoka.

Jezeli ci sie podoba to daj+!!!

Czytalem podobne tematy ale nie znalazlem takiego samego jak moj tylko z innymi sposobami drodzy administratorzy :-)

76561198093573641.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...