Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proxy

hackerX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc chce zmienić proxy na japońsskie bo mam wr japońskiego i musze zmienić żeby się zalogować . Tylko jest jeden problem mam narazzie neta bezprzewodowego z ery i próbowałem panel sterowanie opcje internetowe połączenia i lan ale niedziała.

Jeśli to konieczne to można przenieć tylko nie do kosza bo bardzo mi to potrzebne

btw w google patrzałęm jak by co

1365881062-U68160.png

Opublikowano

używałeś oczywiście e-bordera i skonfigurowałeś go tak jak kiedyś pisałem już w kilku postach?!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano
Dasz mi link z tematem jak go zkonfigurować plis

odpalasz e bordera i zaznaczasz -

1. I want to set up the driver

2. Potem I have one server

3. Następnie wpisujemy proxy jakie znaleźliśmy i wyjątki

4. następnie w okienku applications zaznaczamy proxy only i klikamy include list

5. w okienku include list klikamy add

6. Teraz zlokalizuj plik WarRock.exe (TO NIE IKONA NA PULPICIE) Plik znajduje się w katalogu Lievo\WarRock\System - poprostu tu gdzie sie zainstalował warrock!

7. klikamy ok

jeżeli twoje proxy nie wymaga hasła to juz masz skonfigurowanego e-bordera

jężeli twoje proxy wymaga hasła to klikamy

1. advanced i wybieramy methods

2. wybieramy username/ password authentyficatin

3. Teraz wpisz jako server name adres ip swojego proxy potem Username i hasło jakie masz do swego serwera proxy

4. zatwierdź wszystko klikając ok i już możesz się logować do WR

proszę bardzo niech będzie jeszcze raz!

a tu masz link :http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=51719&st=0&p=354029entry354029

proszę o używanie opcji szukaj! ;)

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Bardzo diękuje jak zadziała to super masz 5*

Kurde w google niemoge znalesc e bordera w google czy dasz mi linka z programem

1365881062-U68160.png

Opublikowano

nie pytam co lepsze tylko potrzebuje e-bordera nigdzie niemoge znaleźć

@EDIT a na koreanie też trzeba zmienić proxy czy nie

1365881062-U68160.png

Opublikowano

hxxp://seedcweb.nefficient.jp/seedc/warrock_full/WRJPInstaller.exe - instalka WR JP

fxp://seedc.nefficient.jp/pub/seedc/warrock_full/WRJPInstaller.exe - instalka WR JP

hxxp://uploaded.to/?id=jv7t22 - instalka e-bordera

linki działają bo sprawdziłem - w miejsce xx wiecie co wstawić! ("t")

Dralus - jak mi odpalisz WR Korea to będziesz master - adres IP Korea + numer telefonu na który wysyłają ci aktywację - nie masz telefonu zapomnij o graniu - i nie pisać że są poradniki bo żal! Co do broni to i w WR JP też masz wszystkie ( nie wiem jakie są jeszcze w WR Korea bo nie widziałem) problem w tym by je kupić ale to już dotyczy tych co grają!

a i jak już odpalicie WR JP to podczas pierwszego logowania zapyta was o nick jaki chcecie by był widoczny podczas grania - taka mała różnica jak w WR EU wiec nie panikować (ja nie wiedziałem na początku o co biega )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...