Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Wersja RU a Back To Karkand

zwedek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

mam już jakiś czas wersję RU, która sie bdb sprawuje. Ostatnio naszła mnie chęć zakupu dodatku Back to Karkand z chociażby allegro, albo gamecodes.

Moje pytanie jest następujące- czy odpalę ten dodatek na wersji RU ?

Nie obrażę się, jeżeli dostanę plusa;)

Opublikowano

spokojnie odpalisz, nie będziesz musiał spolszczyć jeszcze raz jeżeli pobrałeś wszystkie patche ze strony sprzedającego

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Bo właśnie sobie upatruję okazję, gdyż obecnie na Originie jest -50% wyprzedaż, tak więc raczej zakupię tenże dodatek.

Czyli na 100% odpalę polską wersję Back to Karkand na spolszczonej wersji RU ?

Opublikowano

Już gram 4 miesiące, bana nie było. Dużo ludzi gra jeszcze od pażdziernika, dalej bana nie ma. Jak wyjadę z polską wersją do Ameryki, też bana dostanę ? Nie.

Za to, z tego, co wiem, nie ma banów. Dużo ludzi dostało bana, ale za kody pochodzące z nielegalnego źródła, a mój chyba jest z legalnego, gdyż przez ten czas na pewno bym już wyłapał bana za nielegalny kod.

Opublikowano

przestańcie pitolić, że bana się dostanie za Ruską wersję, wedłóg polityki EA- w jakim języku kupiłeś grę to w taką masz grać, ale nikt nie będzie chodził po domach klijętów tylko po to, aby sprawdzić czy nie grają na spolszczonej wersji :O

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Może odbiegliśmy z temau, ale ponawiam pytanie- na 100% bez problemów odpalę dodatek ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...